reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

Jeny jak ja juz bym chciała urodzić. Tez tak macie że już macie czasami dosc tych dolegliwosci. A swiadomosc ze za troche bedzie jeszcze gorzej... ehhh ja już chce co najmniej grudzień no tak 24 ;)

Nie wiem szczerze mówiąc. Boję się tego że będzie gorzej, w pierwszej ciąży czułam si e rewelacyjnie a drugiej w miarę, a teraz normalnie nie dość że łupie w kręgosłupie to wszystko po drodze łapie. Książkowe dolegliwości.
Ale nie planuje więcej dzieci więc cieszę się ciąża ogromnie. Więc do nocnego wstawania, kolek i płaczu mi niespieszno.

reklama
Ja i tak malo sypiam wiec mnie to wsio rybka. Najwiecej teraz śpie i czuje sie strasznie niewydolna przez to. Juz bym chciała zeby mi moj power wrócił.
Nie wiem szczerze mówiąc. Boję się tego że będzie gorzej, w pierwszej ciąży czułam si e rewelacyjnie a drugiej w miarę, a teraz normalnie nie dość że łupie w kręgosłupie to wszystko po drodze łapie. Książkowe dolegliwości.
Ale nie planuje więcej dzieci więc cieszę się ciąża ogromnie. Więc do nocnego wstawania, kolek i płaczu mi niespieszno.

Salsa przecież jakiś czas temu ustaliliśmy, że idziemy spać i budzimy się po wszystkim :-)
Ja się panicznie boję porodu, a raczej tego że nie dam rady

No cóż taka będzie reszta naszego życia :-) :):-) :):-) :):-) :):-) :)

Załączniki

• 912020cea8c1a980453cf952ad1e23bf.jpg
    912020cea8c1a980453cf952ad1e23bf.jpg
    50,9 KB · Wyświetleń: 65
To robimy aktualizacje. Po porodzie- najwczesniej w czerwcu hahahahaha
Jak już takie bardziej ogarnięte to wszystko bedzie, no i bedzie cieplo, a my juz szczupłe a nawet szczuplejsze niz przed ciążą [emoji4][emoji4][emoji4]
Salsa przecież jakiś czas temu ustaliliśmy, że idziemy spać i budzimy się po wszystkim :-)
Ja się panicznie boję porodu, a raczej tego że nie dam rady

reklama
Do góry