reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

Jeny jak ja juz bym chciała urodzić. Tez tak macie że już macie czasami dosc tych dolegliwosci. A swiadomosc ze za troche bedzie jeszcze gorzej... ehhh ja już chce co najmniej grudzień no tak 24 ;)

Nie wiem szczerze mówiąc. Boję się tego że będzie gorzej, w pierwszej ciąży czułam si e rewelacyjnie a drugiej w miarę, a teraz normalnie nie dość że łupie w kręgosłupie to wszystko po drodze łapie. Książkowe dolegliwości.
Ale nie planuje więcej dzieci więc cieszę się ciąża ogromnie. Więc do nocnego wstawania, kolek i płaczu mi niespieszno.

reklama
Ja i tak malo sypiam wiec mnie to wsio rybka. Najwiecej teraz śpie i czuje sie strasznie niewydolna przez to. Juz bym chciała zeby mi moj power wrócił.
Nie wiem szczerze mówiąc. Boję się tego że będzie gorzej, w pierwszej ciąży czułam si e rewelacyjnie a drugiej w miarę, a teraz normalnie nie dość że łupie w kręgosłupie to wszystko po drodze łapie. Książkowe dolegliwości.
Ale nie planuje więcej dzieci więc cieszę się ciąża ogromnie. Więc do nocnego wstawania, kolek i płaczu mi niespieszno.

Salsa przecież jakiś czas temu ustaliliśmy, że idziemy spać i budzimy się po wszystkim :-)
Ja się panicznie boję porodu, a raczej tego że nie dam rady

No cóż taka będzie reszta naszego życia :-) :):-) :):-) :):-) :):-) :)

Załączniki

• 912020cea8c1a980453cf952ad1e23bf.jpg
    912020cea8c1a980453cf952ad1e23bf.jpg
    50,9 KB · Wyświetleń: 70
To robimy aktualizacje. Po porodzie- najwczesniej w czerwcu hahahahaha
Jak już takie bardziej ogarnięte to wszystko bedzie, no i bedzie cieplo, a my juz szczupłe a nawet szczuplejsze niz przed ciążą [emoji4][emoji4][emoji4]
Salsa przecież jakiś czas temu ustaliliśmy, że idziemy spać i budzimy się po wszystkim :-)
Ja się panicznie boję porodu, a raczej tego że nie dam rady

reklama
Do góry