Balbinka30
Fanka BB :)
Ja dziś konkretnie pogrillowalam i mam mega wyrzuty sumienia, bo nie dość, że takie jedzenie nie jest zbyt zdrowe to jeszcze było dużo dymu i zadymiłam dziecko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj ale wydaje mi się, że nie powinnaś mieć wyrzutów sumienia. Jak byś wypiła pół litra do tego, to mogłabyś miećJa dziś konkretnie pogrillowalam i mam mega wyrzuty sumienia, bo nie dość, że takie jedzenie nie jest zbyt zdrowe to jeszcze było dużo dymu i zadymiłam dziecko
Oj ale wydaje mi się, że nie powinnaś mieć wyrzutów sumienia. Jak byś wypiła pół litra do tego, to mogłabyś mieć [emoji14]
Ja za to mam dzisiaj doła... uświadomiłam sobie, że nie mam żadnej bliskiej znajomej, przyjaciółki a bardzo brakuje mi takiego stada chyba ze mną poprostu jest coś nie tak. Znam dużo dziewczyn ale z żadną nie potrafię się tak w 100% zaprzyjaźnić. Mam jedną przyjaciółkę z dzieciństwa jeszcze ale mieszkamy bardzo daleko od siebie i mamy kontakt raczej wirtualny.... ehhh
Mam kilka znajomych, ale przestałam się z nimi spotykać, bo jedyne co słyszę to narzekanie, obgadywanie i ocenianie innych, kurde nie chcę takich relacji poprostu...Może nie trafiłaś na właściwą osobę. A skąd jesteś?
ja też tak mam... chyba po prostu nie umiem nawiązywać znajomości... :/ ludzie mnie drażnią czasami że są dziecini i wgl i jakoś nie potrafię... fajnie jest a potem znikam. ciszaOj ale wydaje mi się, że nie powinnaś mieć wyrzutów sumienia. Jak byś wypiła pół litra do tego, to mogłabyś mieć [emoji14]
Ja za to mam dzisiaj doła... uświadomiłam sobie, że nie mam żadnej bliskiej znajomej, przyjaciółki a bardzo brakuje mi takiego stada chyba ze mną poprostu jest coś nie tak. Znam dużo dziewczyn ale z żadną nie potrafię się tak w 100% zaprzyjaźnić. Mam jedną przyjaciółkę z dzieciństwa jeszcze ale mieszkamy bardzo daleko od siebie i mamy kontakt raczej wirtualny.... ehhh
Mam to samo. Czyli wszystko w porządku. Poprostu nie trafiłam na „swojego” człowieka! Teraz jeszcze dochodzą hormony, więc o grube rozkminy na temat tego, czy ze mną jest coś nie tak nie trudno...ja też tak mam... chyba po prostu nie umiem nawiązywać znajomości... :/ ludzie mnie drażnią czasami że są dziecini i wgl i jakoś nie potrafię... fajnie jest a potem znikam. cisza
Dziewczyny ja mam podobnie mam przyjaciółkę z liceum, ale odleglosc 120 km robi swoje, poza tym jesteśmy teraz na całkiem innych etapach życia i mam wrażenie że w związku z tym tematów coraz mniej. Nowe znajomości po 30 tez nie jest łatwo nawiązaćja też tak mam... chyba po prostu nie umiem nawiązywać znajomości... :/ ludzie mnie drażnią czasami że są dziecini i wgl i jakoś nie potrafię... fajnie jest a potem znikam. cisza
Oj się grillem przejmujesz. Mnie znów kuje w lewym boku ale to zrosty po operacji. Na każdy ból reaguje jak by zaraz miała się wydarzyć tragedia. Utopilam smutki w wieśmaky, cheesie, ice tea, paczce monsterów, paczce zelkow chupa chups, paczce zelkow malinek i delicji, ale jadłam również dla równowagi wątróbkę sałatkę gruszeczki i winigrona xd czym jest grill przy tej bombie którą ja dziś zezarlam. Wyczerpalam limit niezdrowego żarcia na całą ciążę xdJa dziś konkretnie pogrillowalam i mam mega wyrzuty sumienia, bo nie dość, że takie jedzenie nie jest zbyt zdrowe to jeszcze było dużo dymu i zadymiłam dziecko
no chyba właśnie z tym jest najgorzej... ktoś chce na piwo ty chcesz do domu spać... ktoś gada o swoich przygodach miłosnych a Ty masz faceta i dziecko w drodze irytuje słuchanie jak ludzie gadają głupoty...Dziewczyny ja mam podobnie mam przyjaciółkę z liceum, ale odleglosc 120 km robi swoje, poza tym jesteśmy teraz na całkiem innych etapach życia i mam wrażenie że w związku z tym tematów coraz mniej. Nowe znajomości po 30 tez nie jest łatwo nawiązać