werdidiana
Zaangażowana w BB
Masz bliżniaki już?obym dostała pozwolenie na następnej wizycie hehe , mi też było dobrze w pierwszej ciąży, do 28 tyg z bliźniaczkami dawałam radę haha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masz bliżniaki już?obym dostała pozwolenie na następnej wizycie hehe , mi też było dobrze w pierwszej ciąży, do 28 tyg z bliźniaczkami dawałam radę haha
Łapcie kalkulator bety
Kalkulator Beta HCG: Oblicz Normy HCG w CiÄży
Kalkulator beta hCG â tym narzÄdziem sprawdzisz przyrost hormonu Beta HCG i dowiesz siÄ, czy ciÄża rozwija siÄ prawidÅowo i w którym tygodniu ciÄży jesteÅ.plodnosc.pl
Ja jutro bede miała wynik dopiero. Ale dzis symulacją wiem że powinno być min 9995Zobacz załącznik 975782
tak mam dwie 6latki, różne całkowicieMasz bliżniaki już?
Nie możesz tak myśleć! Wiele z nas miało poronienie więc wyczerpałyśmy limit statystyczny i teraz i wszystkich będzie dobrzeJa naprawdę zwariuje od tej ciąży.... z tego co czytam to każda ma za sobą poronienie. Wychodzi na to że mnie też to kiedyś czeka.....
można mieć paranoje, ja już się boje kichać i smarkać.Nie możesz tak myśleć! Wiele z nas miało poronienie więc wyczerpałyśmy limit statystyczny i teraz i wszystkich będzie dobrze
Pij dużo wody, odpozywaj i nie stresuj się. W ostateczności zostaje Apap jak już nie dasz rady. Mnie przed ciążą głowa bolała non stop a teraz nic!Dziewczyny czy Was też boli głowa? Mnie 24h na dobę w ogóle nie przestaje nie wiem co mam zrobić.
ja miałam ból w sb , ktoś polecał wcieranie amolu w skronie. ja znalazłam coś podobnego, moja teściowa coś dała, jakieś olejki eteryczne, póki co to bóli już nie mam.Dziewczyny czy Was też boli głowa? Mnie 24h na dobę w ogóle nie przestaje nie wiem co mam zrobić.
A były przypadki bliźniaków w rodzinie, czy tak po prostu wyszło ?tak mam dwie 6latki, różne całkowicie