Ciaprok84
Aktywna w BB
A ja z 7.11.84Ja też z listopada 17.11
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja z 7.11.84Ja też z listopada 17.11
O o, to ja tak mam!Dziewczyny A macie tak że piersi bolą raz mnie A raz bardziej?? Rano są takie nawet miękkie, A wieczorem bardziej nabrzmiale??
Tak dokładnie mam tak samoDziewczyny A macie tak że piersi bolą raz mnie A raz bardziej?? Rano są takie nawet miękkie, A wieczorem bardziej nabrzmiale??
Też tak mamDziewczyny A macie tak że piersi bolą raz mnie A raz bardziej?? Rano są takie nawet miękkie, A wieczorem bardziej nabrzmiale??
Ja w ogóle nie mam powiększonych piersi, jedynie do sutków nie moge się dotknąc.Dziewczyny A macie tak że piersi bolą raz mnie A raz bardziej?? Rano są takie nawet miękkie, A wieczorem bardziej nabrzmiale??
Nie myśl tak.. Mnie czekają branie jeszcze silnych leków a boję się jaki wpływ ma na ciążeJa naprawdę zwariuje od tej ciąży.... z tego co czytam to każda ma za sobą poronienie. Wychodzi na to że mnie też to kiedyś czeka.....