werdidiana
Zaangażowana w BB
Ale za to jestem b. roztrzepana. Jakbym zamieniła się na mózgi z moją córką.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po prostu tak tu wyszło, ale mam mnóstwo koleżanek, który urodziły jedno, dwójke, ba nawet czwórkę dzieci i nie mają ani jednego poronienia za sobą, nawet ciąża nie była w ani jednej chwili zagrożona.Ja naprawdę zwariuje od tej ciąży.... z tego co czytam to każda ma za sobą poronienie. Wychodzi na to że mnie też to kiedyś czeka.....
Bolą ,sutków dotknąć nie mogę. Najbardziej na tym cierpi mój wybranek heheDziewczyny A macie tak że piersi bolą raz mnie A raz bardziej?? Rano są takie nawet miękkie, A wieczorem bardziej nabrzmiale??
No ja nie miałam poronienia ,dwie ciąże bez leków itp. Oby i teraz tak było.Ja naprawdę zwariuje od tej ciąży.... z tego co czytam to każda ma za sobą poronienie. Wychodzi na to że mnie też to kiedyś czeka.....
Ja do mojego mówię ,że ostatnio w ogóle nie myśleAle za to jestem b. roztrzepana. Jakbym zamieniła się na mózgi z moją córką.
Chyba jedno z drugim jest połączone, bo orgazm, to skurcze... ale popęd seksualny w ciąży jest ogromny i wiele kobiet przyzna, że najlepszy seks miałay podczas ciąży (zresztą panowie też to mogą przyznać )mam pytanie..wiem że jak było plamienie nie można współżyć ale nie spytałam o orgazm czy myślicie że można sobie pozwolić, tak bez penetracji? ja dwa dni pod rząd mam sny erotyczne!
obym dostała pozwolenie na następnej wizycie hehe , mi też było dobrze w pierwszej ciąży, do 28 tyg z bliźniaczkami dawałam radę hahaChyba jedno z drugim jest połączone, bo orgazm, to skurcze... ale popęd seksualny w ciąży jest ogromny i wiele kobiet przyzna, że najlepszy seks miałay podczas ciąży (zresztą panowie też to mogą przyznać )
Obyś dostała zielone światłoobym dostała pozwolenie na następnej wizycie hehe , mi też było dobrze w pierwszej ciąży, do 28 tyg z bliźniaczkami dawałam radę haha