reklama
Buba88
Fanka BB :)
Ehh ci lekarze, oni w większości mają po prostu znieczulicę! Staraj się na spokojnie podejść do całej sytuacji z nadzieją, że będzie dobrze! Nie stresuj się na zapas i bądź dobrej myśliNo właśnie rano u lekarza było 0,6cm, a teraz 0,36cm, o co chodzi? Każdy inaczej mierzy?
Kuczmanowa
Początkująca w BB
Dziewczyny żegnam się z Wami. Dziś poroniłam. Trzymam za Was bardzo mocno kciuki.
Zaczęło się od bardzo delikatnego, prawie niewidocznego plamienia na brązowo, później na jeden dzień ustąpiło. Dziś pojawiła się krew. Usg potwierdziło moje obawy brałam duphaston 3x1
Zaczęło się od bardzo delikatnego, prawie niewidocznego plamienia na brązowo, później na jeden dzień ustąpiło. Dziś pojawiła się krew. Usg potwierdziło moje obawy brałam duphaston 3x1
Za wczesnie. Czytam jak glupia od 10mcy. Wiec juz swoje wiem [emoji14]Hej dziewczyny. Ja wróciłam od lekarza jest zarodek, ale serce nie bije. Jestem zrozpaczona ;( powiedzcie szczerze, może coś gdzieś kiedyś słyszałyście lub czytałyście - czy jest jeszcze szansa jakaś dla nas? Wg om dziś 7+0, wg usg 6+3. Lekarz miał nowy sprzęt i dokładnie sprawdzał, ale oznakow życia brak nie przeżyje kolejnego poronienia dlaczego mnie to znów spotyka ;(
Moze byc za wczesnie. Zle ulozenie itp. 8 tyg to taka norma jesli chodzi o usg i prawidlową ocene fasoleczki :*
Bądź dobrej mysli. Jestesmy z tobą. Przykro strasznieJestem po wizycie. Betz ponad 4000, ale brak pecherzyka. Najprawdopodobniej ciąża w jajowodzie. Mam skierowanie do szpitala, wlaśnie jadę
Kolejny maly koziorozec rosnieHej dziewczyny gratuluję udanych wizyt i bijacych serduszek [emoji173] ja juz po wizycie, mała fasolina rośnie kolejna wizyta 4 czerwca
To samo !!!Dziewczyny a ja dziś mam ból jajnika raz jednego raz drugiego i krzyż jak na okres
Ja mam to samo. Caly czas jak na @. Az sie przerazilam. Dostalam dupka. I czytam za kazdym takim bolem ciagnacym ze ton normalne bo sie macica przygotowuje. Bez tych artykulow chyba bym juz zalamana ryczałaAż mi pulsują te jajniki na przemian
Dziendoberek. Ja tez ostatnia 16.04 i termin na 20.01Witam styczniowe Mamusie chciałam się przywitać. W piątek zrobiłam test i wyszedł pozytywnie, a że tego dnia miałam wizytę u gina na usg piersi, to od razu zrobił mi usg ginekologiczne i był 3mm pęcherzyk. Ostatnią miesiączkę miałam 16.04, ale z racji nieregularnych miesiączek nie wiem kiedy była owulacja. Termin z usg to 21.01. Kolejna wizyta, na którą czekam z niecierpliwością będzie 11.06. Mam już 22 miesięczną córeczkę. Za kilka dni skończę 31 lat. Jestem z Torunia, ale niedługo przeprowadzamy się do Warszawy. A jeśli chodzi o samopoczucie to odczuwam głównie senność i tkliwość piersi. Trzymam kciuki za same pomyślne wiadomości
Malami1303
No też biore dupka bo w marcu poroniłam i obawiam sie zeby nie był o to samo, ale wtedy beta nie rosła natomiast teraz w czwartek robiłam była 5061,2 a w poniedziałek 13556, 8 więc przyrost jest
Ciaprok84
Aktywna w BB
Dziewczyny żegnam się z Wami. Dziś poroniłam. Trzymam za Was bardzo mocno kciuki.
Strasznie mi przykro ;( trzymaj się ciepło
mohaaa
Za wczesnie. Czytam jak glupia od 10mcy. Wiec juz swoje wiem [emoji14]
Moze byc za wczesnie. Zle ulozenie itp. 8 tyg to taka norma jesli chodzi o usg i prawidlową ocene fasoleczki :*Bądź dobrej mysli. Jestesmy z tobą. Przykro strasznie Kolejny maly koziorozec rosnie To samo !!!Ja mam to samo. Caly czas jak na @. Az sie przerazilam. Dostalam dupka. I czytam za kazdym takim bolem ciagnacym ze ton normalne bo sie macica przygotowuje. Bez tych artykulow chyba bym juz zalamana ryczałaDziendoberek. Ja tez ostatnia 16.04 i termin na 20.01
To czemu obaj lekarze są zaniepokojeni? mam taka nadzieje, ze faktycznie jest jeszcze wcześnie...
Bo lekarze to tez ludzie a ludzie to tez debile.
Ja kiedys nim trafilam na stol operacyjny byłam u y na konsultacje. Zjeby genetyczne. Gdybym ich posłuchał nie mialabym szans na dzidzie juz nigdy
Ja kiedys nim trafilam na stol operacyjny byłam u y na konsultacje. Zjeby genetyczne. Gdybym ich posłuchał nie mialabym szans na dzidzie juz nigdy
To czemu obaj lekarze są zaniepokojeni? mam taka nadzieje, ze faktycznie jest jeszcze wcześnie...
O nie czemu to się dzieje , tak mi przykroDziewczyny żegnam się z Wami. Dziś poroniłam. Trzymam za Was bardzo mocno kciuki.
reklama
Kuczmanowa
Początkująca w BB
Nie za wczesnie. Ja nie domyślam się ze poroniłam, ja wiem. Leje się już ze mnie krew jak z kranu. Nie ma już zarodka, a pęcherzyk całkowicie zapadnięty. Lekarz powiedział, ze ciaza poroniona. Widziałam obraz usg. Wiem gdzie wczesniej była moja fasolka.