reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

Witam styczniowe Mamusie :) chciałam się przywitać. W piątek zrobiłam test i wyszedł pozytywnie, a że tego dnia miałam wizytę u gina na usg piersi, to od razu zrobił mi usg ginekologiczne i był 3mm pęcherzyk. Ostatnią miesiączkę miałam 16.04, ale z racji nieregularnych miesiączek nie wiem kiedy była owulacja. Termin z usg to 21.01. Kolejna wizyta, na którą czekam z niecierpliwością będzie 11.06. Mam już 22 miesięczną córeczkę. Za kilka dni skończę 31 lat. Jestem z Torunia, ale niedługo przeprowadzamy się do Warszawy. A jeśli chodzi o samopoczucie to odczuwam głównie senność i tkliwość piersi. Trzymam kciuki za same pomyślne wiadomości :)
Urodzilam sie 21.01. W dzien babci. Trzymam kciuki!! [emoji173]

reklama
Mam tylko nadzieję że jeżeli nie ma plamien ani nic niepokojącego to wszystko jest dobrze. Jutro zaczynam 7+1 z OM. Mnie wiem czy w piątek iść na usg czy jeszcze nie będzie [emoji173] z usg w 5+3 z OM wychodziło tydzień mniej czyli 4+3 . Jak myślicie??

Ja bym poszła spokojnie na Twoim miejscu :) to będzie według usg (patrząc na ostatnie) 6+4? To powinno byc juz, chociaż z tym nie ma reguły bo historie powyżej pokazują, że czasami trzeba poczekac chwile pozniej [emoji173] ja bylam 6+1 a wedlug usg 5+5 i juz bylo ale tez mialam stracha ze jeszcze nie będzie.
Mam tylko nadzieję że jeżeli nie ma plamien ani nic niepokojącego to wszystko jest dobrze. Jutro zaczynam 7+1 z OM. Mnie wiem czy w piątek iść na usg czy jeszcze nie będzie [emoji173] z usg w 5+3 z OM wychodziło tydzień mniej czyli 4+3 . Jak myślicie??

No i chyba pójdę. Bo po wiadomości od mohaaa zaczęłam się stresować. [emoji17]
Ja bym poszła spokojnie na Twoim miejscu :) to będzie według usg (patrząc na ostatnie) 6+4? To powinno byc juz, chociaż z tym nie ma reguły bo historie powyżej pokazują, że czasami trzeba poczekac chwile pozniej [emoji173] ja bylam 6+1 a wedlug usg 5+5 i juz bylo ale tez mialam stracha ze jeszcze nie będzie.

reklama
Do góry