reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

Dziewczyny żegnam się z Wami. Dziś poroniłam. Trzymam za Was bardzo mocno kciuki.
Zaczęło się od bardzo delikatnego, prawie niewidocznego plamienia na brązowo, później na jeden dzień ustąpiło. Dziś pojawiła się krew. Usg potwierdziło moje obawy :( brałam duphaston 3x1
Bardzo mi przykro, wiem jak to boli. Życzę Ci, abyś mogła szybko ponownie zajść w ciążę i donosić ją. Ściskam mocno <3

reklama
A jak nic nie będzie to tez nie ma się co stresować. U mojej dzidzi nie było słychać serduszka w 8t6d. Lekarz który wykonywał USG kazał jechać do szpitala bo pusty zarodek. Mnie coś tknęło poszłam do innego lekarza. Przepisał mi leki i kazał za tydzień się pojawić. Serducho już biło a moja dzidzia ma już 6 lat

A jak nic nie będzie to tez nie ma się co stresować. U mojej dzidzi nie było słychać serduszka w 8t6d. Lekarz który wykonywał USG kazał jechać do szpitala bo pusty zarodek. Mnie coś tknęło poszłam do innego lekarza. Przepisał mi leki i kazał za tydzień się pojawić. Serducho już biło a moja dzidzia ma już 6 lat
Cudownie :) pamiętasz jakie leki Ci dał?

Dziewczyny a myślicie, ze jak za tydzień pójdę do gina i nie będzie serce biło, to już na pewno wszystko stracone? Lekarz mówił, ze jeśli się nic nie zmieni i serce nie zacznie bić, to po prostu rozwój się zatrzyma, wiec zarodek nie urośnie już przez ten tydzień i będziemy mieli jasna sytuacje. Chciałabym Was o to dopytać

Tak sobie jeszcze myśle, ze to pewnie było wówczas Twoje pierwsze usg, na którym było widać zarodek?

reklama
Wiecie co i ja zaczynam powoli wariować. Przejrzałam dokumenty które mam z poprzedniej ciąży i stwierdziłam, ze poziom hcg jest duzo za niski... Wtedy na początku ciąży, w 4 tc miałam wartosci powyzej 2 tys, teraz koniec czwartego 150 jednostek, poczatek piatek 550. Jest przyrost, ale wartości są duuuuuużo niższe, niby w normie, ale juz zaczynam schizować, czy to nie jest puste jajo, albo ciąża pozamaciczna... :( :( :(

Do góry