Ale ja nie mam wizyty ustalonej. Po prostu z dnia na dzień czekam. [emoji4] jestem z małego miasteczka i tak naprawdę mogę iść kiedy zechce ponieważ lekarz przyjmuje prywatnie popołudniami. Więc dzwonię i umawiamy się na ten sam dzień lub następny.
reklama
Malami1303
Fanka BB :)
Chyba ze takAle ja nie mam wizyty ustalonej. Po prostu z dnia na dzień czekam. [emoji4] jestem z małego miasteczka i tak naprawdę mogę iść kiedy zechce ponieważ lekarz przyjmuje prywatnie popołudniami. Więc dzwonię i umawiamy się na ten sam dzień lub następny.
mohaaa
Plamilam kilka dni, dostałam luteinę i duphaston i przestałam. Podczas badania plamilamMohaaa A Ty plamisz?? Bo nie bardzo pamiętam?? Bierzesz coś??
Carenik
Bylas na tej drugiej wizycie?Plamilam kilka dni, dostałam luteinę i duphaston i przestałam. Podczas badania plamilam
mohaaa
Ja już po kolejnej wizycie. Lekarz ponownie nie zaobserwował akcji serca - powiedział, ze albo serce nie bije albo tak ciężko to uchwycić dziś na usg, bo rusza mu się cały ekran i nie wie czy coś tam bije. Co ciekawe - ten lekarz zmierzył zarodek 0,36mm, a ten u którego byłam rano 0,6mm, nie wiem o co chodzi. Potwierdził, ze ciąża młodsza, ale o 6 dni. Kazał przyjść za tydzień. Jeśli zarodek nie urośnie, to znaczy, ze nic z tego. Tez nie był optymistycznie nastawiony
Carenik
Oni na poczatku wszyscy sa tacy zdystansowani...Ja już po kolejnej wizycie. Lekarz ponownie nie zaobserwował akcji serca - powiedział, ze albo serce nie bije albo tak ciężko to uchwycić dziś na usg, bo rusza mu się cały ekran i nie wie czy coś tam bije. Co ciekawe - ten lekarz zmierzył zarodek 0,36mm, a ten u którego byłam rano 0,6mm, nie wiem o co chodzi. Potwierdził, ze ciąża młodsza, ale o 6 dni. Kazał przyjść za tydzień. Jeśli zarodek nie urośnie, to znaczy, ze nic z tego. Tez nie był optymistycznie nastawiony
werdidiana
Zaangażowana w BB
Ehhh Ci lekarze... ale skoro zarodek ma niecale 4 mm, to jest nadzieja, bo dopiero powyżej 6mm i braku akcji serca należy się martwić. Ja trzymam mocno za ciebie i fasolkę kciuki i wierzę, ze będzie dobrze!Ja już po kolejnej wizycie. Lekarz ponownie nie zaobserwował akcji serca - powiedział, ze albo serce nie bije albo tak ciężko to uchwycić dziś na usg, bo rusza mu się cały ekran i nie wie czy coś tam bije. Co ciekawe - ten lekarz zmierzył zarodek 0,36mm, a ten u którego byłam rano 0,6mm, nie wiem o co chodzi. Potwierdził, ze ciąża młodsza, ale o 6 dni. Kazał przyjść za tydzień. Jeśli zarodek nie urośnie, to znaczy, ze nic z tego. Tez nie był optymistycznie nastawiony
Też tak myślę. Nigdy nie dają nadziei. Wręcz przeciwnie.
Oni na poczatku wszyscy sa tacy zdystansowani...
mohaaa
No właśnie rano u lekarza było 0,6cm, a teraz 0,36cm, o co chodzi? Każdy inaczej mierzy?Ehhh Ci lekarze... ale skoro zarodek ma niecale 4 mm, to jest nadzieja, bo dopiero powyżej 6mm i braku akcji serca należy się martwić. Ja trzymam mocno za ciebie i fasolkę kciuki i wierzę, ze będzie dobrze!
reklama
Carenik
Przy takich wartosciach moze to byc blad pomiaru.No właśnie rano u lekarza było 0,6cm, a teraz 0,36cm, o co chodzi? Każdy inaczej mierzy?