reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

W pierwszej ciąży lekarz wmawiał mi menopauzę, w wieku dwudziestu lat... Natomiast mojej siostrze powiedział że to wcale nie musi być ciąża a rak np... tak apropo lekarzy...

reklama
Nie za wczesnie. Ja nie domyślam się ze poroniłam, ja wiem. Leje się już ze mnie krew jak z kranu. Nie ma już zarodka, a pęcherzyk całkowicie zapadnięty. Lekarz powiedział, ze ciaza poroniona. Widziałam obraz usg. Wiem gdzie wczesniej była moja fasolka.
Tak mi przykro ;(. Wiem jak to boli....

Nie za wczesnie. Ja nie domyślam się ze poroniłam, ja wiem. Leje się już ze mnie krew jak z kranu. Nie ma już zarodka, a pęcherzyk całkowicie zapadnięty. Lekarz powiedział, ze ciaza poroniona. Widziałam obraz usg. Wiem gdzie wczesniej była moja fasolka.
Przykro mi bardzo, wiem co czujesz:( Życzę Ci szybkiego powrotu do normalności :*

reklama
Współczuję. Wiem jak to jest, ale mam nadzieję że kolejny raz będzie ok. Trzymaj się

Do góry