Alusia_1992
Fanka BB :)
Oj ja też ale.. zawsze mogłoby być gorzejile bym dała za 2h!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj ja też ale.. zawsze mogłoby być gorzejile bym dała za 2h!!
Czasem jak przyśnie to mu się uda tyle przespać.ile bym dała za 2h!!
Może mu smak mleka nie odpowiada...Czasem jak przyśnie to mu się uda tyle przespać.
Za to ja ileż bym dala żeby tak ładnie mleko mi chciał pić jak wasze i takie ilości. Ale nie można mieć wszystkiego niestety...
Oj tak. Cieszmy się z tego co mamyCzasem jak przyśnie to mu się uda tyle przespać.
Za to ja ileż bym dala żeby tak ładnie mleko mi chciał pić jak wasze i takie ilości. Ale nie można mieć wszystkiego niestety...
Taaa a w nocy wszystko gra?Może mu smak mleka nie odpowiada...
Hmmm może zmień mu butelkę? W nocy jest zaspany więc mu wisi... A w dzień kontaktuje i mu sie może źle ciągnieTaaa a w nocy wszystko gra?
Ja już nie mam pomysłu na niego, on poprostu chyba nie chce mleka w dzień i już, zaciska muzykę i wylatuje wszystko, zrobię kleik na tym mleku i zje łyżka a. Przykro mi nie powiem.. Bo jak widzę inne bobasy które piją mleczko to mi aż szkoda a ja muszę kombinować z jedzeniem aby w pasować się w jego dzień. Dobrze że chociaż musy zaczął jeść tak chociaż mam coś dodatkowego do podania mu.
Butelkę już z lovi kupiłam i tutaj już w ogóle nie umie pić.Hmmm może zmień mu butelkę? W nocy jest zaspany więc mu wisi... A w dzień kontaktuje i mu sie może źle ciągnie
U nas też tak było. Ale nauczyla się. Fakt 3 późno zaczęła tolerować . Planuję jej 4 dac, zobacze jak jej będzie szło..Tez miałam problem z wypływem mleka, bo mały aż się zachłystywał. Kupiłam medela calma i jest super