reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

Hej wszystkim!
Ja jutro rano robię test. Okres spóźnia mi się ok.4-5dni. Ostatnimi czasy moje cykle miały 23-26dni, średnia długość z ostatniego roku to 25dni, a dzisiaj stuknął 29 dc i okresu jak nie było, tak nie ma.
Bóle „menstruacyjne” i takie dziwne ciągnięcie w okolicach lewego jajnika mam od kilku dni, piersi pełniejsze, ale nie tak bolesne jak podczas PMSu... Zobaczymy jutro czy sobie wkręcam czy coś jest na rzeczy ;)
Cześć, powodzenia podczas testowania. Na pewno już coś bedzie widać na teście :)

reklama
Zobaczymy... jeśli test nic nie pokaże, a okresu nadal nie będzie to 2.05 pójdę na betę. Dzisiaj już się nie wyrobiłam.
Ja też ostatnio miałam cykle po 26 dni, a po południu 28 dnia zrobiłam test i była blada kreseczka, więc jeśli masz też takie krótkie cykle to jak jutro masz 30 dzień to na pewno coś musi być widać :) No chyba, że tak bardzo się Tobie @ przesunęła. Ja 30 dnia to miałam dwie grube krechy, cztery testy potwierdziły;)

Ja też ostatnio miałam cykle po 26 dni, a po południu 28 dnia zrobiłam test i była blada kreseczka, więc jeśli masz też takie krótkie cykle to jak jutro masz 30 dzień to na pewno coś musi być widać :) No chyba, że tak bardzo się Tobie @ przesunęła. Ja 30 dnia to miałam dwie grube krechy, cztery testy potwierdziły;)

Chyba ze dwa czy trzy razy w życiu mialam taki długi cykl ;) a mam już trzydziestkę z hakiem na karku ;)

No to ten... pojawiła się po kilku sekundach jutro lecę na betę :)

Załączniki

• 7407FE16-1FC4-4D6A-A15B-AAA21CA45D81.jpeg
    7407FE16-1FC4-4D6A-A15B-AAA21CA45D81.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 232
reklama
Hej :) mam 28 lat, tez dziś zrobiłam test i wyszły dwie kreseczki, także jeśli wszystko dobrze pójdzie, to wychodzi aktualnie 07.01. To moja druga ciąża - pierwsza to puste jajo w styczniu, poronienie miałam 06.03, a dzień później łyżeczkowanie. Zarówno teraz jak i w styczniu udało się w pierwszym cyklu starań. Myśle czy do gin umówić się na 36 dc czy 48 dc? Pomiędzy tymi datami, mój gin prawdopodobnie się urlopuje. Przez to puste jajo strasznie się teraz boje...
Hej, przykro mi z powodu Twoich strat! Ja miałam poronienie w grudniu w tamtym roku i teraz 1 kwietnia. Miałaś pierwszy okres po poronieniu czy od razu zaszłas?

Do góry