reklama
zuza9292
Fanka BB :)
Podobno między 6 a 8 ja idę w jakoś połowie 7 tygodnia. Wolę poczekać trochę
Nie wiem kiedy iść do lekarza w pierwszej ciąży poleciałam odrazu w 4tc był sam pęcherzyk a w 6 już coś było widac
Koteczka01
Cześć, widzę, że masz już dwójkę dzieci, teraz trzecie - będzie fajna gromadka Może też kiedyś mi się uda, aby mieć taką gromadkę, chciałabym mieć trójkę.Cześć dziewczyny dzis zrobiłam test dwie grube KRECHY. Więc chyba będę miała termin na styczen
Koteczka01
Dziś dzwoniłam do lekarza i...mam zadzwonić za tydzień we wtorek i wtedy zapisze mnie na 21 maja, to będzie 7t5d, więc na pewno będzie coś widaćPodobno między 6 a 8 ja idę w jakoś połowie 7 tygodnia. Wolę poczekać trochę
Mam jedno dziecko syna 7 letniego.Cześć, widzę, że masz już dwójkę dzieci, teraz trzecie - będzie fajna gromadka Może też kiedyś mi się uda, aby mieć taką gromadkę, chciałabym mieć trójkę.
I teraz jestem w ciąży z drugim narazie na teście muszę się umówić do gina
mohaaa
Hej mam 28 lat, tez dziś zrobiłam test i wyszły dwie kreseczki, także jeśli wszystko dobrze pójdzie, to wychodzi aktualnie 07.01. To moja druga ciąża - pierwsza to puste jajo w styczniu, poronienie miałam 06.03, a dzień później łyżeczkowanie. Zarówno teraz jak i w styczniu udało się w pierwszym cyklu starań. Myśle czy do gin umówić się na 36 dc czy 48 dc? Pomiędzy tymi datami, mój gin prawdopodobnie się urlopuje. Przez to puste jajo strasznie się teraz boje...
Koteczka01
Cześć, gratuluje pozytywnego testuHej mam 28 lat, tez dziś zrobiłam test i wyszły dwie kreseczki, także jeśli wszystko dobrze pójdzie, to wychodzi aktualnie 07.01. To moja druga ciąża - pierwsza to puste jajo w styczniu, poronienie miałam 06.03, a dzień później łyżeczkowanie. Zarówno teraz jak i w styczniu udało się w pierwszym cyklu starań. Myśle czy do gin umówić się na 36 dc czy 48 dc? Pomiędzy tymi datami, mój gin prawdopodobnie się urlopuje. Przez to puste jajo strasznie się teraz boje...
Jeśli pójdziesz w 36 dc to lekarz i tak nic nie zobaczy, będzie kazał Tobie czekać. Podobno nie zdarzają się dwa puste jaja pod rząd, ale tak tylko słyszałam, lekarzem nie jestem. Może zadzwoń do lekarza i zapytaj się kiedy w Twojej sytuacji byłoby najlepiej, abyś przyszła
miniminivv
Zaangażowana w BB
Hej wszystkim!
Ja jutro rano robię test. Okres spóźnia mi się ok.4-5dni. Ostatnimi czasy moje cykle miały 23-26dni, średnia długość z ostatniego roku to 25dni, a dzisiaj stuknął 29 dc i okresu jak nie było, tak nie ma.
Bóle „menstruacyjne” i takie dziwne ciągnięcie w okolicach lewego jajnika mam od kilku dni, piersi pełniejsze, ale nie tak bolesne jak podczas PMSu... Zobaczymy jutro czy sobie wkręcam czy coś jest na rzeczy
Ja jutro rano robię test. Okres spóźnia mi się ok.4-5dni. Ostatnimi czasy moje cykle miały 23-26dni, średnia długość z ostatniego roku to 25dni, a dzisiaj stuknął 29 dc i okresu jak nie było, tak nie ma.
Bóle „menstruacyjne” i takie dziwne ciągnięcie w okolicach lewego jajnika mam od kilku dni, piersi pełniejsze, ale nie tak bolesne jak podczas PMSu... Zobaczymy jutro czy sobie wkręcam czy coś jest na rzeczy
reklama
Anusiak1990
Gratuluje Ci... Kibicowalam Ci na grudniowkach a tu pyk wskoczylas w styczniowki spokojnych 9 miesięcyNie wiem kiedy iść do lekarza w pierwszej ciąży poleciałam odrazu w 4tc był sam pęcherzyk a w 6 już coś było widac