reklama
Z racji, że jestem pierwszy raz w ciąży to zawsze myślałam, że te pierwsze miesiące są takie „łatwe”, że to pod koniec właśnie boli, jest ciężko.. a tu proszę! Od pierwszego dnia brzuch bolimnie też brzuch pobolewa jak na okres. A wieczorami czuje ciągnięcie w pachwinach.
Koteczka01
Fanka BB :)
Też jestem pierwszy raz w ciąży i też myślałam, że to łatwiejsze przynajmniej na początkuZ racji, że jestem pierwszy raz w ciąży to zawsze myślałam, że te pierwsze miesiące są takie „łatwe”, że to pod koniec właśnie boli, jest ciężko.. a tu proszę! Od pierwszego dnia brzuch boli
No szukam jej na fejsie i nie mogę znaleźć podeślesz link?Jak byście chciały to na Facebooku jest już stworzona grupa "Styczniowe Mamy 2020 ❤"
Ale cóż! Wszystko da się znieść dla tego małego Bobo co się tam klujeTeż jestem pierwszy raz w ciąży i też myślałam, że to łatwiejsze przynajmniej na początku
W perwszej ciąży początek znosiłam dużo łatwiej. Ale to może z racji wieku. Wtedy miałam 23 a teraz 33.Też jestem pierwszy raz w ciąży i też myślałam, że to łatwiejsze przynajmniej na początku
Buba88
Ja mam odwrotnie - w ciagu dnia jak chodzę lub pracuje jest ok ale jak się tylko położę to wtedy zaczynam czuć macicę!Ładna beta gratuluję.
Ja właśnie się czuję jakbym od półtora tygodnia miała pierwszy dzień @. Najbardziej czuję to jak chodzę, jak leżę to aż tak tego nie czuję.
No szukam jej na fejsie i nie mogę znaleźć podeślesz link?
Zaloguj się do Facebooka
Zaloguj się do Facebooka, aby zacząć udostępniać różne rzeczy oraz łączyć się ze znajomymi, rodziną i ludźmi, których znasz.
www.facebook.com
reklama
zuza9292
Super, gratulacje [emoji4]
Cześć dziewczyny dzis zrobiłam test dwie grube KRECHY. Więc chyba będę miała termin na styczen