Malami1303
Fanka BB :)
Mnie wczoraj tak przebadał na fotelu, że dziś od rana mam śluz zabarwiony krwiąWydaje mi się że powinien sprawdzić jak tam sytuacja.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie wczoraj tak przebadał na fotelu, że dziś od rana mam śluz zabarwiony krwiąWydaje mi się że powinien sprawdzić jak tam sytuacja.
Powinien, koniecznie na tym etapie już jakieś rozwarcie może być a nawet jeśli nie, to po prostu powinien sprawdzić jak ma się szyjka itp.Ja też po wizycie. Mój „mały” waży już 3600, zapis ktg idealny i tyle wiem. Nie badał mnie na fotelu Trochę wydaje mi się to dziwne.. Nie powinien sprawdzić np. szyjki? 39+1tc
Albo ewentualnie zgłosić się na badanie do innego ja dziś fartem załapałam się do mojej ginekolog na wizytę ponadplanową a awaryjnie umówiłam się do innego lekarza właśnie żeby móc wszystko sprawdzić i mieć pojęcie co dalej robić.No właśnie...stwierdził że na ktg nie widać czynności skurczonej więc nie ma potrzeby badania. Za tydzień znowu mam przyjść, to będzie 1 dzień po terminie. Chyba nie zostanie mi nic innego jak na siłę wdrapać się na fotel
Dziwne że Cię nie przebadał... Ja jak tylko wchodzę do gabinetu to moja każe mi wskakiwać na fotel zanim przejdziemy na usg.No właśnie...stwierdził że na ktg nie widać czynności skurczonej więc nie ma potrzeby badania. Za tydzień znowu mam przyjść, to będzie 1 dzień po terminie. Chyba nie zostanie mi nic innego jak na siłę wdrapać się na fotel
A dlaczego przed terminem na wywołanie?Ja dziś po drugim KTG. Tydzień do terminu ale lekarz po USG zapytał czy nie decydujemy się na wywołanie i tak jutro na 20.30 idziemy rodzić
7 dni po terminie sie wywołuje.Ja dziś po drugim KTG. Tydzień do terminu ale lekarz po USG zapytał czy nie decydujemy się na wywołanie
To ja tez tak miałam po wtorkowej wizycie.Mnie wczoraj tak przebadał na fotelu, że dziś od rana mam śluz zabarwiony krwią