reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczniowe mamy 2020

Nie ważne jak sie karmi,ważne aby malenstwo było najedzone.

Ja dziewczyny karmiłam piersią.
Pierwsza 9m
Drugą 2lata!
Teraz juz nie chcę, swoje wykarmilam ☺,nawały miałam okropne,czesto zastoje,zapalenia temp do 40stopni a przy odstawianiu 2latki musiałam brac Bromergon bo cyc jak balon(cycoholik tak pobudzał mi ciagle laktacje)nic przyjemnego.
Dlatego teraz odrazu butla 😊

reklama
Nie ważne jak sie karmi,ważne aby malenstwo było najedzone.

Ja dziewczyny karmiłam piersią.
Pierwsza 9m
Drugą 2lata!
Teraz juz nie chcę, swoje wykarmilam [emoji5],nawały miałam okropne,czesto zastoje,zapalenia temp do 40stopni a przy odstawianiu 2latki musiałam brac Bromergon bo cyc jak balon(cycoholik tak pobudzał mi ciagle laktacje)nic przyjemnego.
Dlatego teraz odrazu butla [emoji4]
Ja nie karmilam w cale. Nie zaczela mi sie laktacja przez mechaniczne wydobycie lozyska i przetaczanie krwi. A rodzilam sn.

reklama
Do góry