reklama
malagga_89
Fanka BB :)
Obudziłam się, nic mnie nie boli narazie, boję się wstać dzisiaj pakuję torbę, trochę mnie wystraszyła ta nocna akcja. Lepiej być już jak najbardziej gotowym, dlatego dopinam wszystko i czekam... domyślam się że jak się naprawdę akcja zacznie to nie będę miała watpliwosci, jednak wcześniej miałam 1-2 skurcze dziennie, pod wieczór, a wczoraj trwało to kilka godzin tak naprawdę. Zobaczymy co dzisiaj się będzie działo. Stres już mi chyba zostanie do końca...
malagga_89
Dokładnie mam to samo... ale chyba taka rola przepowiadających żeby uświadomić - hello! Pakujemy sieJa nie mam jeszcze spakowanej torby, 35tc.
Chyba ciągle do mnie nie dociera/ lub nie mogę się pogodzić z myślą/ że to już blisko. Wszystko kupione ale nie mogę się zabrać do pakowania.
malagga_89
Taaaak, w nocy miałam taki mętlik w głowie że zrozumiałam sens torby która czeka spakowanaczyli dzisiaj robicie pakowanko?
Powodzenia!
Chyba już czas kiedyś trzeba urodzićczyli dzisiaj robicie pakowanko?
Powodzenia!
Celia89
U mnie torby stoją sobie grzecznie w salonie. Niby 18 stycznia, ale wiadomo może wyjść 3 tyg przed moze wyjsc tydzien po. Jak tylko się jej spodoba. Chociaz u mnie w rodzinie dzieciom jest za dobrze i nie śpieszą się na świat
Celia89
No to u mnie po terminie i cuda z oksytocyną, przebijaniem pęcherza i innymi ciekawymi rzeczami.
reklama
malagga_89
Moja mama przenosiła każdą ciąże i też na to liczę, jednak nie ma co świrować bo życie pisze swoje scenariusze dzisiaj czuje się mega dziwnie, ciekawe co przyniesie dzień....