reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Cześć Dziewczyny!
Termin mam na 1-4 stycznia. Według kalkulatora to 4t4d. Brzuch mnie pobolewa, praktycznie cały czas po lewej stronie. Z lewej była owu, bo wyjątkowo bolesna.. ale udało się za pierwszym razem w piątek zrobiłam test, dziś poszłam na betę, jednak wyniku jeszcze się nie doczekałam w czwartek planuje kolejna betę. Troszkę martwią mnie te bóle brzucha, ale czytam, że dużo z Was je ma, wiec troszkę mnie to uspokaja

Cześć tabita85 i Muszka911 :) Fajnie, że jest coraz więcej dziewczyn:)
Muszka911 ja też mam bóle brzucha i przez jakiś czas czułam bardziej prawą stronę, bo chyba z prawego jajnika była owulacja. Teraz co jakiś czas mam takie bóle jak w pierwszym dniu @. Mam nadzieję, że to szybko się skończy.;)

Cześć tabita85 i Muszka911 :) Fajnie, że jest coraz więcej dziewczyn:)
Muszka911 ja też mam bóle brzucha i przez jakiś czas czułam bardziej prawą stronę, bo chyba z prawego jajnika była owulacja. Teraz co jakiś czas mam takie bóle jak w pierwszym dniu @. Mam nadzieję, że to szybko się skończy.;)
Nooo ja od wczoraj takie bóle też mam, jakbym miała miesiączki dostać. Latam do toalety i sprawdzam czy przypadkiem noe plamie o_O ale przyszły mi wyniki i beta 319 :D

reklama
Nooo ja od wczoraj takie bóle też mam, jakbym miała miesiączki dostać. Latam do toalety i sprawdzam czy przypadkiem noe plamie o_O ale przyszły mi wyniki i beta 319 :D
Ładna beta :)gratuluję.
Ja właśnie się czuję jakbym od półtora tygodnia miała pierwszy dzień @. Najbardziej czuję to jak chodzę, jak leżę to aż tak tego nie czuję.

Do góry