porcelanowa89
Zaciekawiona BB
Tu gdzie mieszkam urodzilo sie dziecko w 23 tygodniu ciazy i przezylo taki maluszek byl.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja się bujam że zwrotem kaucji za wynajem od czerwca. I fakt te. Wezmania do zapłaty muszą być. Policja nic nie ma tutaj.dopieor jakoś teraz na dniach powinno przyjść mi pismo z sądu odnośnie rozprawy. Bo tamta wynajmująca nie odbierała moich wezwań i się to ciągnęło tak bo 3x jest awizo i za tym 3 jest jako dostarczone :/ jeszcze trochę to zajmie. Bo jak z sądu nie będzie odbierać to też wydłuży. Jak wygram to znowu potem komornik jak nie będzie chciała i tak oddać. A komornik tez tam z sądu musi mieć papier żeby działać potem on znowu wysyła zawiadomienia i dopieor na konto wchodzi więc jeszcze to potrwa że hohoJeszcze możecie im wysłać wezwanie do zapłaty.
masakra z tymi krętaczami. Grunt ze walczycie o swoje.Ja się bujam że zwrotem kaucji za wynajem od czerwca. I fakt te. Wezmania do zapłaty muszą być. Policja nic nie ma tutaj.dopieor jakoś teraz na dniach powinno przyjść mi pismo z sądu odnośnie rozprawy. Bo tamta wynajmująca nie odbierała moich wezwań i się to ciągnęło tak bo 3x jest awizo i za tym 3 jest jako dostarczone :/ jeszcze trochę to zajmie. Bo jak z sądu nie będzie odbierać to też wydłuży. Jak wygram to znowu potem komornik jak nie będzie chciała i tak oddać. A komornik tez tam z sądu musi mieć papier żeby działać potem on znowu wysyła zawiadomienia i dopieor na konto wchodzi więc jeszcze to potrwa że hoho
Ja nie bardzo ogarniam temat, o co chodzi z tym wezwaniem do zapłaty. Tutaj w Belgii jest chyba trochę inaczej. Zobaczy się jak to się potoczy, w każdym razie brat nie męża wspiera nas w tej sprawie, więc jestem dobrej myśli.Ja się bujam że zwrotem kaucji za wynajem od czerwca. I fakt te. Wezmania do zapłaty muszą być. Policja nic nie ma tutaj.dopieor jakoś teraz na dniach powinno przyjść mi pismo z sądu odnośnie rozprawy. Bo tamta wynajmująca nie odbierała moich wezwań i się to ciągnęło tak bo 3x jest awizo i za tym 3 jest jako dostarczone :/ jeszcze trochę to zajmie. Bo jak z sądu nie będzie odbierać to też wydłuży. Jak wygram to znowu potem komornik jak nie będzie chciała i tak oddać. A komornik tez tam z sądu musi mieć papier żeby działać potem on znowu wysyła zawiadomienia i dopieor na konto wchodzi więc jeszcze to potrwa że hoho
To duzyHej mamusie jak samopoczucie ? jestem po wizycie i mój Kubuś waży 2300 a zaczynam 32+2 tc a ile ważą Wasze maluchy ?
Hej mamusie jak samopoczucie ? jestem po wizycie i mój Kubuś waży 2300 a zaczynam 32+2 tc a ile ważą Wasze maluchy ?
U mnie w rodzinie jest taka tndencja do duzych noworodkow a potem wyrastamy na kruszynki - smieje sie bo ja na pewno wyroslam z tej pierwotnej 'duzosci'.To mój jest jakimś maluszkiem Dwa dni temu ważył niecałe 1600g, a to był tylko tydzień różnicy...
Dowiem się w poniedziałek ile waży na sprzęcie mojego ginekologa... to będzie 32+1, więc porównam...