Nie wiem. Tylko podzieliła się info że synek ponad 2kg [emoji173] oby wszystko dobrze bo to 33/34 tc.A miała jakieś problemy w ciąży, czy tak nagle poród się zaczął?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem. Tylko podzieliła się info że synek ponad 2kg [emoji173] oby wszystko dobrze bo to 33/34 tc.A miała jakieś problemy w ciąży, czy tak nagle poród się zaczął?
Trzymam kciuki żeby było dobrzeNie wiem. Tylko podzieliła się info że synek ponad 2kg [emoji173] oby wszystko dobrze bo to 33/34 tc.
Będzie dobrze! Nie ma innej opcjiNie wiem. Tylko podzieliła się info że synek ponad 2kg [emoji173] oby wszystko dobrze bo to 33/34 tc.
Trzymam kciuki żeby było dobrze
[emoji110][emoji110][emoji110]Będzie dobrze! Nie ma innej opcji
[emoji110][emoji110][emoji110]
Super, moja nie dała sobie zrobić zdjęciaDobra pochwale sie fotka z dzis ❤Zobacz załącznik 1047883
Mala pyza usta moje, nos meza.
U mnie to pierwsze. Pojdzie do albumuSuper, moja nie dała sobie zrobić zdjęcia
Ale slodkie zdjecie! <3 swietna pamiatkaDobra pochwale sie fotka z dzis ❤Zobacz załącznik 1047883
Mala pyza usta moje, nos meza.