reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Też jestem ciekawa kiedy mi zleci ktg i czy to będzie u mojego, czy gdzieś indziej. Jestem dziś ciężka i niedołężna ruchowo. Byłam w Rossmanie po fluid i oczywiście te co mnie interesowały były na samym dole. To sobie je w kuckach przeglądałam. Ja pierdziele jak wstałam to myślałam, że oczy mi z orbity wyskoczą i zawału dostanę :D

Kurtke sobie dzis kupilam bo w swoja juz sie nie mieszcze i szok mierze 38rozmiar za maly :p 40 musialam kupic no i tak mysle czy nie bedzie za mala za raz;-/

Załączniki

• 20191119_125810_HDR.jpg
    20191119_125810_HDR.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 75
Kurtke sobie dzis kupilam bo w swoja juz sie nie mieszcze i szok mierze 38rozmiar za maly :p 40 musialam kupic no i tak mysle czy nie bedzie za mala za raz;-/
ładna. Ja czekam tak do grudnia z kurtką/płaszczem. Już większa niż w grudniu nie urosnę, a chociaż żeby mieć w czym wychodzić do lekarzy.

Też jestem ciekawa kiedy mi zleci ktg i czy to będzie u mojego, czy gdzieś indziej. Jestem dziś ciężka i niedołężna ruchowo. Byłam w Rossmanie po fluid i oczywiście te co mnie interesowały były na samym dole. To sobie je w kuckach przeglądałam. Ja pierdziele jak wstałam to myślałam, że oczy mi z orbity wyskoczą i zawału dostanę :D
😜 no tak to jest z nami ciezarowkami ;-)) mi to ktg robi położna i gin jak ide na wizyte razem z usg co jakis czas bo to sie inaczej nalezy na nfz.

reklama
Do góry