Mi robią ktg od 24 tyg ciąży.Macie już dziewczyny zalecenie od lekakrza aby zapisać się na zapis ktg? Mnie wczoraj lekarz powiedzial aby zapisac sie w szpitalu na 37tc na zapis ktg, dzwoniłam do szpitala i kiepsko z terminami i dopiero na 38tc mnie wcisneły i nie wiem czy to nie za późno...
reklama
Celia89
Fanka BB :)
Też jestem ciekawa kiedy mi zleci ktg i czy to będzie u mojego, czy gdzieś indziej. Jestem dziś ciężka i niedołężna ruchowo. Byłam w Rossmanie po fluid i oczywiście te co mnie interesowały były na samym dole. To sobie je w kuckach przeglądałam. Ja pierdziele jak wstałam to myślałam, że oczy mi z orbity wyskoczą i zawału dostanę
Celia89
ładna. Ja czekam tak do grudnia z kurtką/płaszczem. Już większa niż w grudniu nie urosnę, a chociaż żeby mieć w czym wychodzić do lekarzy.Kurtke sobie dzis kupilam bo w swoja juz sie nie mieszcze i szok mierze 38rozmiar za maly 40 musialam kupic no i tak mysle czy nie bedzie za mala za raz;-/
Katzaglu
Zaangażowana w BB
Dziękuję ;-) No wlasnie mi o to najbardziej chodzi by moc do lekarza w czym isc niby rezerwy jest jak zaloze mam nadzieje ze nie powieksze sie bardzo....ładna. Ja czekam tak do grudnia z kurtką/płaszczem. Już większa niż w grudniu nie urosnę, a chociaż żeby mieć w czym wychodzić do lekarzy.
U
użytkowniczka Co
Gość
Ja nie kupuję nowej kurtki. I tak muszę leżeć, więc nie ma sensu. W swoją się nie mieszczę, ale trudno. Jakoś się przemęczę i będę chodzić w rozpiętej. I tak nie mam możliwości teraz iść kupić, mierzyć itp.
aneczka1508
Niestety nie ma, ja chodzę do LUXMEDU prywatnie. Muszę niestety być skierowana na KTG do innego miejsca ;/A twój ginekolog nie ma u siebie sprzętu do ktg?
Katzaglu
Zaangażowana w BB
no tak to jest z nami ciezarowkami ;-)) mi to ktg robi położna i gin jak ide na wizyte razem z usg co jakis czas bo to sie inaczej nalezy na nfz.Też jestem ciekawa kiedy mi zleci ktg i czy to będzie u mojego, czy gdzieś indziej. Jestem dziś ciężka i niedołężna ruchowo. Byłam w Rossmanie po fluid i oczywiście te co mnie interesowały były na samym dole. To sobie je w kuckach przeglądałam. Ja pierdziele jak wstałam to myślałam, że oczy mi z orbity wyskoczą i zawału dostanę
reklama