reklama
zoja81
Fanka BB :)
Spokojniejsza bede taka zabezpieczonaNo pewnie zawsze to jakieś udogodnienie przy nawale pokarmu . żeby maleństwo było zdrowe reszta się ułoży
Tak - oby szczesliwie i zdrowo.
Katzaglu
Zaangażowana w BB
Wiesz nie ważne za ile ważne by spełniał dobrze swoja funkcję. Ja teraz czekam na lozeczko idzie poczta ma być po niedzieli .w sumie beda dwa drewniane i turystyczne.Ja stwierdzilam, ze odrobina luksusu i mi sie nalezy. Skoro dziadkowie zaplacili za wozek to zainwestowalam we wlasna przyjemnosc
Poza tym obczailam sklep stacjonarny z cenami jak na all zaluje, ze dopiero teraz.
Dla tych co Warszawa blisko moge polecic Marywilska pawilon h132 - wlasciwie cala alejke maja - Polacy i czynne w niedziele
Na tym laktatorze oszczedzilam ok 150 zl w porownaniu z innym sklepem gdzie go widzialam podczas targow produktow dzieciecych
Mi zawsze bylo zimno i nic sie nie zmienilo. Wracajac wpadlismy na cmentarz to pozapinalam sie u w kapturze chodzilam - dla mnie wiosna nie wrocila
Celia89
Zadyszki o totot, ale nie wtracie spaceru tylko jak już przystanęłam i zaczęłam gadać z sąsiadką. No myślałam, że na zawał zejdę XD nie jestem w stanie robić dwóch czynności naraz: gadać i stać. Poczym z gracją cyrkowca wróciłam po krawężniku wzbudzając zdziwienie przechodniówTez i w dodatku zadyszki jak wczesniej latałam jak z motorkiem w tylku tak teraz bez pospiechu. U mnie dzis 15 st było w ciagu dnia.
O widzisz szkoda, że wcześniej nie wiedziałam bo ja do Wawy mam rzut beretem. Noo takie 1,5 godziny przy rozsądnej jeździe hahaha przy obecnych korkach przez remonty XD to czasem szybciej niż na drugi koniec mojego miasta. Mój ojciec wraca w sobote a może jak będzie ciepło to zasugeruje rodzinną wycieczkę żeby "pozwiedzać zamki" a sklep zaliczę zupełnie przypadkiemJa stwierdzilam, ze odrobina luksusu i mi sie nalezy. Skoro dziadkowie zaplacili za wozek to zainwestowalam we wlasna przyjemnosc
Poza tym obczailam sklep stacjonarny z cenami jak na all zaluje, ze dopiero teraz.
Dla tych co Warszawa blisko moge polecic Marywilska pawilon h132 - wlasciwie cala alejke maja - Polacy i czynne w niedziele
Na tym laktatorze oszczedzilam ok 150 zl w porownaniu z innym sklepem gdzie go widzialam podczas targow produktow dzieciecych
Mi zawsze bylo zimno i nic sie nie zmienilo. Wracajac wpadlismy na cmentarz to pozapinalam sie u w kapturze chodzilam - dla mnie wiosna nie wrocila
zoja81
Niby nie wazne ale duzo teraz wydatkow wiec troche sie cykalam.Wiesz nie ważne za ile ważne by spełniał dobrze swoja funkcję. Ja teraz czekam na lozeczko idzie poczta ma być po niedzieli .w sumie beda dwa drewniane i turystyczne.
My na razie mamy lozeczko-kolyske na koleczkach. Drewniane kupimy poxniej. Docelowo marzy mi sie turystyczne w salonie/dziennym bo domek mamy dwupoziomowy.
Kinga91
To ja znalazłam babeczke która fajnie opisuje sklady różnych rzeczy. Ma też artykuł o kosmetykach dla dzieciaczków. Link mam na kompie ale chyba Srokao się nazywa. Ostatnio też czytałam wpis o chusteczkach nawilżanych także od siebie mogę polecićA tak z innej beczki pytanie z jakiej firym kupujecie. bądź będziecie kupować kosmetyki dla dziecka? I co dla siebie jakieś maści ?
My o pierwszą ciążę staraliśmy się pół roku (wtedy wydawało mi się że to długo). Z drugą było tak, że ledwo zaczęliśmy, już była aż mąż trochę żałował że nie mógł dłużej potrenować No a teraz, z trzecią, to jakby organizm zapomniał o co chodzi...Stąd między dziewczynkami a synkiem będzie 10 i 12 lat.Różnie bywa niektóre zajda odrazu innym trzeba czasu. Czasem pojawia się blokada psychiczna ktora sama tak sobie nie przejdzie. Niekiedy mówią zeby kupić sobie psa który odblokuje instynkt macierzyński . każda z nas jest inna.
Celia89
Właśnie przeglądam też Vlogera na YT, który analizuje składy kosmetyków już tak ogólnie. No Ziaje zrównał z ziemią, że ma faktycznie tak jak pisze jagody goi ale w śladowej ilości a w dodatku ładuje tyle chemii.. No ja sama się na włąsnej skórze przekonałam, jak mi zsypało twarz jakieś cholerstwo masakra, pół bordy czerwone swędzące w wielkich bomblach.
reklama
Katzaglu
Zaangażowana w BB
Tak ta srokao juz obczailam fajna, przydatna ;-)To ja znalazłam babeczke która fajnie opisuje sklady różnych rzeczy. Ma też artykuł o kosmetykach dla dzieciaczków. Link mam na kompie ale chyba Srokao się nazywa. Ostatnio też czytałam wpis o chusteczkach nawilżanych także od siebie mogę polecić