reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Ja stwierdzilam, ze odrobina luksusu i mi sie nalezy. Skoro dziadkowie zaplacili za wozek to zainwestowalam we wlasna przyjemnosc ;)
Poza tym obczailam sklep stacjonarny z cenami jak na all :) zaluje, ze dopiero teraz.
Dla tych co Warszawa blisko moge polecic Marywilska pawilon h132 - wlasciwie cala alejke maja - Polacy i czynne w niedziele :)
Na tym laktatorze oszczedzilam ok 150 zl w porownaniu z innym sklepem gdzie go widzialam podczas targow produktow dzieciecych😀

Mi zawsze bylo zimno i nic sie nie zmienilo. Wracajac wpadlismy na cmentarz to pozapinalam sie u w kapturze chodzilam - dla mnie wiosna nie wrocila ;)
Wiesz nie ważne za ile ważne by spełniał dobrze swoja funkcję. Ja teraz czekam na lozeczko idzie poczta ma być po niedzieli .w sumie beda dwa drewniane i turystyczne.

Tez i w dodatku zadyszki :p jak wczesniej latałam jak z motorkiem w tylku tak teraz bez pospiechu. U mnie dzis 15 st było w ciagu dnia.
Zadyszki o totot, ale nie wtracie spaceru tylko jak już przystanęłam i zaczęłam gadać z sąsiadką. No myślałam, że na zawał zejdę XD nie jestem w stanie robić dwóch czynności naraz: gadać i stać. Poczym z gracją cyrkowca wróciłam po krawężniku wzbudzając zdziwienie przechodniów:p
Ja stwierdzilam, ze odrobina luksusu i mi sie nalezy. Skoro dziadkowie zaplacili za wozek to zainwestowalam we wlasna przyjemnosc ;)
Poza tym obczailam sklep stacjonarny z cenami jak na all :) zaluje, ze dopiero teraz.
Dla tych co Warszawa blisko moge polecic Marywilska pawilon h132 - wlasciwie cala alejke maja - Polacy i czynne w niedziele :)
Na tym laktatorze oszczedzilam ok 150 zl w porownaniu z innym sklepem gdzie go widzialam podczas targow produktow dzieciecych😀

Mi zawsze bylo zimno i nic sie nie zmienilo. Wracajac wpadlismy na cmentarz to pozapinalam sie u w kapturze chodzilam - dla mnie wiosna nie wrocila ;)
O widzisz szkoda, że wcześniej nie wiedziałam bo ja do Wawy mam rzut beretem. Noo takie 1,5 godziny przy rozsądnej jeździe :) hahaha przy obecnych korkach przez remonty XD to czasem szybciej niż na drugi koniec mojego miasta. Mój ojciec wraca w sobote 🤔 🤔 🤔 a może jak będzie ciepło to zasugeruje rodzinną wycieczkę żeby "pozwiedzać zamki" a sklep zaliczę zupełnie przypadkiem :D

Wiesz nie ważne za ile ważne by spełniał dobrze swoja funkcję. Ja teraz czekam na lozeczko idzie poczta ma być po niedzieli .w sumie beda dwa drewniane i turystyczne.
Niby nie wazne ale duzo teraz wydatkow wiec troche sie cykalam.
My na razie mamy lozeczko-kolyske na koleczkach. Drewniane kupimy poxniej. Docelowo marzy mi sie turystyczne w salonie/dziennym bo domek mamy dwupoziomowy.

A tak z innej beczki pytanie z jakiej firym kupujecie. bądź będziecie kupować kosmetyki dla dziecka? I co dla siebie jakieś maści ?
To ja znalazłam babeczke która fajnie opisuje sklady różnych rzeczy. Ma też artykuł o kosmetykach dla dzieciaczków. Link mam na kompie ale chyba Srokao się nazywa. Ostatnio też czytałam wpis o chusteczkach nawilżanych także od siebie mogę polecić :)

Różnie bywa niektóre zajda odrazu innym trzeba czasu. Czasem pojawia się blokada psychiczna ktora sama tak sobie nie przejdzie. Niekiedy mówią zeby kupić sobie psa który odblokuje instynkt macierzyński . każda z nas jest inna.
My o pierwszą ciążę staraliśmy się pół roku (wtedy wydawało mi się że to długo). Z drugą było tak, że ledwo zaczęliśmy, już była🙂 aż mąż trochę żałował że nie mógł dłużej potrenować😄 No a teraz, z trzecią, to jakby organizm zapomniał o co chodzi...Stąd między dziewczynkami a synkiem będzie 10 i 12 lat.

Właśnie przeglądam też Vlogera na YT, który analizuje składy kosmetyków już tak ogólnie. No Ziaje zrównał z ziemią, że ma faktycznie tak jak pisze jagody goi ale w śladowej ilości a w dodatku ładuje tyle chemii.. No ja sama się na włąsnej skórze przekonałam, jak mi zsypało twarz jakieś cholerstwo masakra, pół bordy czerwone swędzące w wielkich bomblach.

reklama
Do góry