Babydream czasem tez używam Teraz używam kremu do twarzy babydream.Zobacz sobie na apce Rossmanna ten babydream. Tańszy A skład zajebiaszczy.
Ja kupiłam jako pierwsze sylveco- dla siebie tez- ale zapach... hmmm. Brak. A niektóre śmierdzą przez ten brak zapachu
W odróżnieniu od babydream który posiada przy dobrym składzie jakis delikatny przyjemny zapach
reklama
Kupilam z babydream nawet wode mineralną [emoji4]Babydream czasem tez używam Teraz używam kremu do twarzy babydream.
Pampersy pure- pieluszki i chusteczki
A nan gotowy w pół piętrowych kartonikach - tez w rossmanie- tak na wszelki wypadek
Tez w rossmanie widziałam [emoji106]Co do kosmetyków to krem ten kupię
Katzaglu
Zaangażowana w BB
Może być oki dawaj fotke królikówTo mi chyba pomogło 11 królików xd to są moje dzieci i w sumie zobowiązujący symbol płodności dziś je czesze. Wrzucę wam zdjęcie jakie są wesołe podczas zabiegu
Tez o tych pieluszkach myślałam, ale zastanawiam się jeszcze nad bambibooKupilam z babydream nawet wode mineralną [emoji4]
Pampersy pure- pieluszki i chusteczki
A nan gotowy w pół piętrowych kartonikach - tez w rossmanie- tak na wszelki wypadek Zobacz załącznik 1046519
Tez je rozwazalam. Ostatecznie Pure u mnie wygrały [emoji3]Tez o tych pieluszkach myślałam, ale zastanawiam się jeszcze nad bambiboo
reklama
Dady zrobiło jakas ulepszoną formułę, ale przez pierwsze miesiące nie bede eksperymentować.Ja narazie kupilam pieluchy bevola i z dady ;-)
Typowe dady często uczulają, wiec oszczędze sobie i synkowi tego doświadczenia