reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Poskladalismy wozek. Zachwycam sie i nie moge doczekac spacerow 😀

20191117_143133-1.jpg

Przypominam ze remont mamy wiec wszystko zagracone. :(

Kupilam tez laktator - u mnie wygral ten:

20191117_143808-1.jpg

Niestety silikonowch nakladek na sutki nie mieli.

Ja mam lakator campola :p nie chciałam szaleć cenowo z jakimiś Medelami czy jak im tam :) Pieluszki mam dady 2 paczki, planuje jeszcze klasycznego pampersa i pieluszki wielorazowe. U mnie wiosna we wsiu:D Wyszłam w płaszczyku i sportowych reebokach to wracałam z płaszczem pod pachą, a w nogi mnie grzało. Też wam tak gorąco w ciąży :D? Z kosmetyki pod dziecko kuzynki mi polecają Linomag zielony, alantan, bepanten sensiderm kazały olać sudokrem bo niby to szit. Zaciekawiły mnie landrynki na poród - na odruch wymiotny i pragnienie. Co kobita to inne metody.

Naogladalam sie filmikow na youtoube - szczegolnie te o nawale pokarmowym zrobily na mnie wrazenie wiec przestalam zwlekac 😜. Skoro i tak ma byc ciezko to odrobina luksusu sie przyda ;).
No pewnie zawsze to jakieś udogodnienie przy nawale pokarmu . żeby maleństwo było zdrowe reszta się ułoży 😊😁

Ja mam lakator campola :p nie chciałam szaleć cenowo z jakimiś Medelami czy jak im tam :) Pieluszki mam dady 2 paczki, planuje jeszcze klasycznego pampersa i pieluszki wielorazowe. U mnie wiosna we wsiu:D Wyszłam w płaszczyku i sportowych reebokach to wracałam z płaszczem pod pachą, a w nogi mnie grzało. Też wam tak gorąco w ciąży :D? Z kosmetyki pod dziecko kuzynki mi polecają Linomag zielony, alantan, bepanten sensiderm kazały olać sudokrem bo niby to szit. Zaciekawiły mnie landrynki na poród - na odruch wymiotny i pragnienie. Co kobita to inne metody.
Tez i w dodatku zadyszki :p jak wczesniej latałam jak z motorkiem w tylku tak teraz bez pospiechu. U mnie dzis 15 st było w ciagu dnia.

reklama
Ja stwierdzilam, ze odrobina luksusu i mi sie nalezy. Skoro dziadkowie zaplacili za wozek to zainwestowalam we wlasna przyjemnosc ;)
Poza tym obczailam sklep stacjonarny z cenami jak na all :) zaluje, ze dopiero teraz.
Dla tych co Warszawa blisko moge polecic Marywilska pawilon h132 - wlasciwie cala alejke maja - Polacy i czynne w niedziele :)
Na tym laktatorze oszczedzilam ok 150 zl w porownaniu z innym sklepem gdzie go widzialam podczas targow produktow dzieciecych😀

Mi zawsze bylo zimno i nic sie nie zmienilo. Wracajac wpadlismy na cmentarz to pozapinalam sie u w kapturze chodzilam - dla mnie wiosna nie wrocila ;)

Do góry