reklama
Katzaglu
Zaangażowana w BB
Zobaczymy co będzie. kupuje po opakowaniu takze wrazie co beda inne ;-)Dady zrobiło jakas ulepszoną formułę, ale przez pierwsze miesiące nie bede eksperymentować.
Typowe dady często uczulają, wiec oszczędze sobie i synkowi tego doświadczenia
Katzaglu
Zaangażowana w BB
Patrzaj patrzaj cos się zawsze przydaO dobrze ze ja kosmetykow dla Malej jeszcze nie kupowalam. Pozgapiam od Was
Ja pieluszki i chusteczki papmersa kupilam - po promocji. Ale chusteczki lubie rozowe bambino - no tak dla siebie
Katzaglu
Zaangażowana w BB
Super sie prezentuję. A laktator fajna rzecz ;-)Poskladalismy wozek. Zachwycam sie i nie moge doczekac spacerow
Zobacz załącznik 1046525
Przypominam ze remont mamy wiec wszystko zagracone.
Kupilam tez laktator - u mnie wygral ten:
Zobacz załącznik 1046527
Niestety silikonowch nakladek na sutki nie mieli.
zoja81
Fanka BB :)
Naogladalam sie filmikow na youtoube - szczegolnie te o nawale pokarmowym zrobily na mnie wrazenie wiec przestalam zwlekac . Skoro i tak ma byc ciezko to odrobina luksusu sie przyda .Super sie prezentuję. A laktator fajna rzecz ;-)
Celia89
Ja mam lakator campola nie chciałam szaleć cenowo z jakimiś Medelami czy jak im tam Pieluszki mam dady 2 paczki, planuje jeszcze klasycznego pampersa i pieluszki wielorazowe. U mnie wiosna we wsiu Wyszłam w płaszczyku i sportowych reebokach to wracałam z płaszczem pod pachą, a w nogi mnie grzało. Też wam tak gorąco w ciąży ? Z kosmetyki pod dziecko kuzynki mi polecają Linomag zielony, alantan, bepanten sensiderm kazały olać sudokrem bo niby to szit. Zaciekawiły mnie landrynki na poród - na odruch wymiotny i pragnienie. Co kobita to inne metody.
Katzaglu
Zaangażowana w BB
No pewnie zawsze to jakieś udogodnienie przy nawale pokarmu . żeby maleństwo było zdrowe reszta się ułożyNaogladalam sie filmikow na youtoube - szczegolnie te o nawale pokarmowym zrobily na mnie wrazenie wiec przestalam zwlekac . Skoro i tak ma byc ciezko to odrobina luksusu sie przyda .
Katzaglu
Zaangażowana w BB
Tez i w dodatku zadyszki jak wczesniej latałam jak z motorkiem w tylku tak teraz bez pospiechu. U mnie dzis 15 st było w ciagu dnia.Ja mam lakator campola nie chciałam szaleć cenowo z jakimiś Medelami czy jak im tam Pieluszki mam dady 2 paczki, planuje jeszcze klasycznego pampersa i pieluszki wielorazowe. U mnie wiosna we wsiu Wyszłam w płaszczyku i sportowych reebokach to wracałam z płaszczem pod pachą, a w nogi mnie grzało. Też wam tak gorąco w ciąży ? Z kosmetyki pod dziecko kuzynki mi polecają Linomag zielony, alantan, bepanten sensiderm kazały olać sudokrem bo niby to szit. Zaciekawiły mnie landrynki na poród - na odruch wymiotny i pragnienie. Co kobita to inne metody.
reklama
zoja81
Ja stwierdzilam, ze odrobina luksusu i mi sie nalezy. Skoro dziadkowie zaplacili za wozek to zainwestowalam we wlasna przyjemnoscJa mam lakator campola nie chciałam szaleć cenowo z jakimiś Medelami czy jak im tam Pieluszki mam dady 2 paczki, planuje jeszcze klasycznego pampersa i pieluszki wielorazowe. U mnie wiosna we wsiu Wyszłam w płaszczyku i sportowych reebokach to wracałam z płaszczem pod pachą, a w nogi mnie grzało. Też wam tak gorąco w ciąży ? Z kosmetyki pod dziecko kuzynki mi polecają Linomag zielony, alantan, bepanten sensiderm kazały olać sudokrem bo niby to szit. Zaciekawiły mnie landrynki na poród - na odruch wymiotny i pragnienie. Co kobita to inne metody.
Poza tym obczailam sklep stacjonarny z cenami jak na all zaluje, ze dopiero teraz.
Dla tych co Warszawa blisko moge polecic Marywilska pawilon h132 - wlasciwie cala alejke maja - Polacy i czynne w niedziele
Na tym laktatorze oszczedzilam ok 150 zl w porownaniu z innym sklepem gdzie go widzialam podczas targow produktow dzieciecych
Mi zawsze bylo zimno i nic sie nie zmienilo. Wracajac wpadlismy na cmentarz to pozapinalam sie u w kapturze chodzilam - dla mnie wiosna nie wrocila