reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Poskladalismy wozek. Zachwycam sie i nie moge doczekac spacerow 😀

20191117_143133-1.jpg

Przypominam ze remont mamy wiec wszystko zagracone. :(

Kupilam tez laktator - u mnie wygral ten:

20191117_143808-1.jpg

Niestety silikonowch nakladek na sutki nie mieli.

Ja mam lakator campola :p nie chciałam szaleć cenowo z jakimiś Medelami czy jak im tam :) Pieluszki mam dady 2 paczki, planuje jeszcze klasycznego pampersa i pieluszki wielorazowe. U mnie wiosna we wsiu:D Wyszłam w płaszczyku i sportowych reebokach to wracałam z płaszczem pod pachą, a w nogi mnie grzało. Też wam tak gorąco w ciąży :D? Z kosmetyki pod dziecko kuzynki mi polecają Linomag zielony, alantan, bepanten sensiderm kazały olać sudokrem bo niby to szit. Zaciekawiły mnie landrynki na poród - na odruch wymiotny i pragnienie. Co kobita to inne metody.

Naogladalam sie filmikow na youtoube - szczegolnie te o nawale pokarmowym zrobily na mnie wrazenie wiec przestalam zwlekac 😜. Skoro i tak ma byc ciezko to odrobina luksusu sie przyda ;).
No pewnie zawsze to jakieś udogodnienie przy nawale pokarmu . żeby maleństwo było zdrowe reszta się ułoży 😊😁

Ja mam lakator campola :p nie chciałam szaleć cenowo z jakimiś Medelami czy jak im tam :) Pieluszki mam dady 2 paczki, planuje jeszcze klasycznego pampersa i pieluszki wielorazowe. U mnie wiosna we wsiu:D Wyszłam w płaszczyku i sportowych reebokach to wracałam z płaszczem pod pachą, a w nogi mnie grzało. Też wam tak gorąco w ciąży :D? Z kosmetyki pod dziecko kuzynki mi polecają Linomag zielony, alantan, bepanten sensiderm kazały olać sudokrem bo niby to szit. Zaciekawiły mnie landrynki na poród - na odruch wymiotny i pragnienie. Co kobita to inne metody.
Tez i w dodatku zadyszki :p jak wczesniej latałam jak z motorkiem w tylku tak teraz bez pospiechu. U mnie dzis 15 st było w ciagu dnia.

reklama
Ja stwierdzilam, ze odrobina luksusu i mi sie nalezy. Skoro dziadkowie zaplacili za wozek to zainwestowalam we wlasna przyjemnosc ;)
Poza tym obczailam sklep stacjonarny z cenami jak na all :) zaluje, ze dopiero teraz.
Dla tych co Warszawa blisko moge polecic Marywilska pawilon h132 - wlasciwie cala alejke maja - Polacy i czynne w niedziele :)
Na tym laktatorze oszczedzilam ok 150 zl w porownaniu z innym sklepem gdzie go widzialam podczas targow produktow dzieciecych😀

Mi zawsze bylo zimno i nic sie nie zmienilo. Wracajac wpadlismy na cmentarz to pozapinalam sie u w kapturze chodzilam - dla mnie wiosna nie wrocila ;)

Do góry