reklama
O ile Olian jest dobry to na Dermedic uważaj.Co do kosmetyków to ja kupiłam do myscia Oillan baby płyn do mycia i kąpieli i Dermedic Emolient Baby Linum
Polecam wszystkim nie chcącym sie bawic w czytanie skladow- wejść na strone Srokao.
Jest opinia -na zielono albo na czerwono. Łopatologicznie.
Ziajke szerokim łukiem omijać!!!Ja wzięłam z linomagu a znajome radzily ziajke no zobaczymy co będzie.
Analiza: Ziajka
Jak zobaczycie po zapoznaniu się z analizą, każdy producent potrafi zrobić coś dobrego :D Ziajka krem do pielęgnacji dzieci i nie...
www.srokao.pl
No i czemu ten dermedic kupiłaś jak srokao trąbi na czerwono ?Ja kupując te kosmetyki sugerowałam się opiniami sroka o i czytaj etykiety
Ja od ponad 2 lat czytam sobie i wyrobiłam opinie żeby teraz z czystym sumieniem i dopracowaną listą robić zakupy.Jejku ja nie wiedzialam ze istnieje takie coś jak sroka. dzięki będę z tego korzystać ;-)
Z tego co ja mogę polecić po przeczytaniu opinii, analiz, składu itp to SYLVECO- w aptece oraz ( o dziwo) tańsza polka dostepne w każdym Rossmanie BabyDream
Katzaglu
Zaangażowana w BB
No widzisz jaki człowiek nie świadomy ;-)Ja od ponad 2 lat czytam sobie i wyrobiłam opinie żeby teraz z czystym sumieniem i dopracowaną listą robić zakupy.
Z tego co ja mogę polecić po przeczytaniu opinii, analiz, składu itp to SYLVECO- w aptece oraz ( o dziwo) tańsza polka dostepne w każdym Rossmanie BabyDream
Babydream widziałam można by kupić skoro tak
Mój błąd kupiłam Dermedic Emolient Baby Linum kremowy żel do mycia. Generalnie w domu używany hipp żel do mycia ciała i włosów.Ja od ponad 2 lat czytam sobie i wyrobiłam opinie żeby teraz z czystym sumieniem i dopracowaną listą robić zakupy.
Zobacz sobie na apce Rossmanna ten babydream. Tańszy A skład zajebiaszczy.Mój błąd kupiłam Dermedic Emolient Baby Linum kremowy żel do mycia. Generalnie w domu używany hipp żel do mycia ciała i włosów.
Ja kupiłam jako pierwsze sylveco- dla siebie tez- ale zapach... hmmm. Brak. A niektóre śmierdzą przez ten brak zapachu
W odróżnieniu od babydream który posiada przy dobrym składzie jakis delikatny przyjemny zapach
reklama
Celia89
Fanka BB :)
To mi chyba pomogło 11 królików xd to są moje dzieci i w sumie zobowiązujący symbol płodności dziś je czesze. Wrzucę wam zdjęcie jakie są wesołe podczas zabieguRóżnie bywa niektóre zajda odrazu innym trzeba czasu. Czasem pojawia się blokada psychiczna ktora sama tak sobie nie przejdzie. Niekiedy mówią zeby kupić sobie psa który odblokuje instynkt macierzyński . każda z nas jest inna.