reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Co do kosmetyków to ja kupiłam do myscia Oillan baby płyn do mycia i kąpieli i Dermedic Emolient Baby Linum
O ile Olian jest dobry to na Dermedic uważaj.
Polecam wszystkim nie chcącym sie bawic w czytanie skladow- wejść na strone Srokao.
Jest opinia -na zielono albo na czerwono. Łopatologicznie.
Screenshot_20191117-135649_Chrome.jpg

Ja wzięłam z linomagu a znajome radzily ziajke no zobaczymy co będzie.
Ziajke szerokim łukiem omijać!!!

Jejku ja nie wiedzialam ze istnieje takie coś jak sroka. dzięki będę z tego korzystać ;-)
Ja od ponad 2 lat czytam sobie i wyrobiłam opinie żeby teraz z czystym sumieniem i dopracowaną listą robić zakupy.
Z tego co ja mogę polecić po przeczytaniu opinii, analiz, składu itp to SYLVECO- w aptece oraz ( o dziwo) tańsza polka dostepne w każdym Rossmanie BabyDream

Ja od ponad 2 lat czytam sobie i wyrobiłam opinie żeby teraz z czystym sumieniem i dopracowaną listą robić zakupy.
Z tego co ja mogę polecić po przeczytaniu opinii, analiz, składu itp to SYLVECO- w aptece oraz ( o dziwo) tańsza polka dostepne w każdym Rossmanie BabyDream
No widzisz jaki człowiek nie świadomy ;-)
Babydream widziałam można by kupić skoro tak 😊

Mój błąd kupiłam Dermedic Emolient Baby Linum kremowy żel do mycia. Generalnie w domu używany hipp żel do mycia ciała i włosów.

Mój błąd kupiłam Dermedic Emolient Baby Linum kremowy żel do mycia. Generalnie w domu używany hipp żel do mycia ciała i włosów.
Zobacz sobie na apce Rossmanna ten babydream. Tańszy A skład zajebiaszczy.
Ja kupiłam jako pierwsze sylveco- dla siebie tez- ale zapach... hmmm. Brak. A niektóre śmierdzą przez ten brak zapachu
W odróżnieniu od babydream który posiada przy dobrym składzie jakis delikatny przyjemny zapach

reklama
Różnie bywa niektóre zajda odrazu innym trzeba czasu. Czasem pojawia się blokada psychiczna ktora sama tak sobie nie przejdzie. Niekiedy mówią zeby kupić sobie psa który odblokuje instynkt macierzyński . każda z nas jest inna.
To mi chyba pomogło 11 królików xd to są moje dzieci i w sumie zobowiązujący symbol płodności :p dziś je czesze. Wrzucę wam zdjęcie jakie są wesołe podczas zabiegu :p

Do góry