zoja81
Fanka BB :)
Wlasnie im wiecej tym weselej. Szkoda tworzyc grupki.Dobra już się nie kłóćta no mi jest żal, że się tworzy podział bo ja to uważam, że im więcej tym weselej. Oczywiście jak towarzystwo jest w porządku nikt nie lubi jak gdzieś pojawia się awanturnik i mąciwoda Co i rusz jak się pytacie o tą grupę to pytam dziewczyn ale nie chcę naciskać i wymuszać, są takie dla których nie ma problemu, a są takie które nie chcą. Chyba wniosek na przyszłość przy kolejnych ciążach ;p tworzyć od razu gr zamkniętą i dopisywać od razu członkinie i z czasem je cyklicznie weryfikować, czy są aktywne, czy to takie martwe konta.
@Katzaglu przykro mi z powodu Twojej pierwszej ciąży, ale wierze że ta już niedługo szczęśliwie się rozwiąże
Ja się pierwszy raz starałam lata temu, ale za dużo mnie nerw kosztowało to staranie. Ja chodziłam na badania, ja zaczęłam zdrowo się odżywiać, brać witaminy, a chłop chciał a niby nie chciał. Uznałam, że nie jest dorosły bo dziecko to nie piesek. Teraz mam cudownego faceta i mi. różnicy wieku i tego że w dodatku ja jestem starsza w tym związku to uważam, że mam naprawdę prawdziwego dojrzałego mężczyzne dlatego się zdecydowałam na dziecko pomimo krótkiego związku. Nie żałuje.
My mamy juz 13 lat stazu malzenskiego. Rozowo nie bylo ze staraniami. To bedzie pierwsze szczesliwe...