reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Właśnie... macie wybrane jakieś łóżeczka? Ja się nie mogę zdecydować... [emoji3]
1505223470-aaaaaa.png
Ja ten "zestaw" chcę

---23tc---

reklama
W weekend nie miałam czasu, bo w sb byliśmy na urodzinach u chrześniaka a w nd organizowaliśmy 2latka mojej córki (które byłyby sierpniu, ale wtedy wszyscy w rozjazdach)

Powodzenia wizytującym
@dreamscometrue wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy

Odnośnie wieku to będę mieć 32 lata w listopadzie

Co do wyprawki to jeszcze nic nie zaczęłam szykować, mam po córce wózek baby design lupo comfort, a na później parasolkę inglesina trip, fotelik maxi cosi cabriofix bez bazy.
Wiemy ze kupimy łóżeczko chicco next to me i może szumisia.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

W hrabstwie Essex dokładnie. Niedaleko Colchester, Chelmsford i Whitam gdzie jest agencja pracy dla które pracowałam setki lat temu a w której Olly Murs był agentem jak jeszcze nie był sławny [emoji12][emoji23][emoji23]

[emoji1283][emoji654]️[emoji654]️[emoji654]️[emoji776]1.01.2018[emoji776][emoji1286]
[emoji593]Gabriel
O, super [emoji5]. To widzę, że już długo jestes w Anglii. Planujesz powrót do Polski?

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie... macie wybrane jakieś łóżeczka? Ja się nie mogę zdecydować... [emoji3]

Nie mam, ale chciałabym takie z wyjmowanym ściankami, żeby później łóżko było, i z szufladami na dole.
Może znajdę. A na początek nie wiem czy czasem dostawki next to me chicco nie kupię.
Któraś z Was używała? Albo też kupuje?

Nie mam, ale chciałabym takie z wyjmowanym ściankami, żeby później łóżko było, i z szufladami na dole.
Może znajdę. A na początek nie wiem czy czasem dostawki next to me chicco nie kupię.
Któraś z Was używała? Albo też kupuje?
Ja kupuję, ale nie chicco tylko taką zwykłą, drewnianą [emoji4]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kurczę jeszcze jakbym miała ostatnio mało biegania ze sobą po lekarzach to młodsza z córek się "rozlozyla":-( .Udalo sie ze wizyte mamy jeszcze dzis u lekarza.Niestety zwykły katar u innych dla niej może okazać się tragiczny w skutkach.Pewnie czeka nas pobranie zawartości z płuc i czekanie na wyniki posiewu.Ehhhh kochana jesień: -(
Chyba jestem już zmęczona ostatnimi dniami a jeszcze sporo ciężkich dni przede mną z tego co widzę

Do góry