reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Kurczę jeszcze jakbym miała ostatnio mało biegania ze sobą po lekarzach to młodsza z córek się "rozlozyla":-( .Udalo sie ze wizyte mamy jeszcze dzis u lekarza.Niestety zwykły katar u innych dla niej może okazać się tragiczny w skutkach.Pewnie czeka nas pobranie zawartości z płuc i czekanie na wyniki posiewu.Ehhhh kochana jesień: -(
Chyba jestem już zmęczona ostatnimi dniami a jeszcze sporo ciężkich dni przede mną z tego co widzę
Trzymam kciuki żeby posiew wyszedł ok...[emoji8]

---23tc---

reklama
U nas tez jest turystyczne [emoji5]. Wszyscy znajomi przekonywali, ze to dobry wybór i jest.
1505224148-aaaaaa.jpeg

Aa, i nie bedzie stalo w kuchni [emoji23][emoji23]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Lovi śliczny śpiworek

Ja mojego synka będę ubierać w kombinezon i przykrywać ciepłym kocem

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny współczuję Wam takich rodzinnych sytuacji i kontaktów. ja całe szczęście mam bardzo sprawiedliwych rodziców i tesciow i dziadków tez.
Jedynie wkurza mnie podejście znajomych, którzy zazdroszczą nam hmmm dostatku... mój mąż jest kierowca. i wszyscy widzą tylko ze dobrze nam się wiedzie ale nikt nie widzi tego że żyjemy na odległość i spędzamy ze sobą tylko dwa dni.

Co do mebelków to szumnie nazwałam łóżeczko, komode i półkę wisząca :-D zaraz Wam wyślę fotkę !!
Mój tez jest kierowca. Znam ten bol ;) Szkoda, ze Malo kto zdaje sobie sprawę jaka jest rzeczywistość.

@Ann90 coś jak pumpkin spice latte?
Dobra, choć słodka potwornie [emoji6]
Mi słodycze nie bardzo podchodzą, ale dziś tak zimno jesiennie, że na lunchu skoczyłam po coś czekoladowego... i wróciłam z mega wielką czekoladową muffinką, którą z przerażeniem stwierdzam - pochłonęłam w dwie minuty! [emoji12]

1505224463-aaaaaa.jpeg

Twoja muffinka to nic [emoji23][emoji12][emoji23]

[emoji1283][emoji654]️[emoji654]️[emoji654]️[emoji776]1.01.2018[emoji776][emoji1286]
[emoji593]Gabriel

reklama
Do góry