Właśnie... macie wybrane jakieś łóżeczka? Ja się nie mogę zdecydować... [emoji3]
---23tc---
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie... macie wybrane jakieś łóżeczka? Ja się nie mogę zdecydować... [emoji3]
O, super [emoji5]. To widzę, że już długo jestes w Anglii. Planujesz powrót do Polski?W hrabstwie Essex dokładnie. Niedaleko Colchester, Chelmsford i Whitam gdzie jest agencja pracy dla które pracowałam setki lat temu a w której Olly Murs był agentem jak jeszcze nie był sławny [emoji12][emoji23][emoji23]
[emoji1283][emoji654]️[emoji654]️[emoji654]️[emoji776]1.01.2018[emoji776][emoji1286]
[emoji593]Gabriel
Ja ten "zestaw" chcę
---23tc---
Ja kupuję, ale nie chicco tylko taką zwykłą, drewnianą [emoji4]Nie mam, ale chciałabym takie z wyjmowanym ściankami, żeby później łóżko było, i z szufladami na dole.
Może znajdę. A na początek nie wiem czy czasem dostawki next to me chicco nie kupię.
Któraś z Was używała? Albo też kupuje?
Ja turystyczne mam po młodszej. U nas super się sprawdziło i takie zostanieWłaśnie... macie wybrane jakieś łóżeczka? Ja się nie mogę zdecydować... [emoji3]