piorko
Fanka BB :)
Widzę że nie tylko ja mam drogie hobby Body, chociaż bardziej chyba obiektywy to moja miłość zaraz po dzieciach i mężu...właśnie zaczyna się obłędna pogoda na foty, słońce nisko, świetnie rozproszone miękkie promienie uwielbiam .
Ja też uwielbiam <3 Światło, kolory... <3
Co do obiektywów jeszcze ani jednego nie kupiłam, bo mam dwa i na razie wysarczają, ale dojrzewam do myśli o zakupie jasnego obiektywu stałoogniskowego, typowo do portretów
Ja co do fotelików się nawet nie wypowiadam, bo się nie znam i to wszystko załatwia mąż z teściem Szczerze, to nawet nie rozróżniam firm w tym zakresie, a mam dwójkę dzieciaków Ufam mężowi
Ja mam kombinezon dzielony na nóżki dla malucha Dzisiaj kupiłam W ogóle odkąd jestem w domu, to albo zamawiam online, albo łażę do sklepów. Wczoraj byliśmy w Ikei po biurko dla najstarszego, kupiliśmy pry okazji pełno świeczek, dzbanek i inne pierdoły- umilacze na jesień, to przy okazji wzieliśmy wanienkę, a że mamy prysznic z szybą, od podłogi, bez brodzika, mój przedszkolak nalał sobie wody do tej wanienki haha I tak sobie w niej siedział
A w ogóle to mu mleczaka wczoraj wyrywałam Mały się wkurzył,bo mu się na "niteczce" dosłownie trzymał i nie umiał go wyjąć. Dotknęłam i wypadł, więc Wróżka Zębuszka tej nocy musiała tego ząbka zabrać i zostawić mała "nagrodę"
A właśnie, wiecie jak mi już pada na mózg? Wczoraj robiłam kotlety, i zawsze robię każdemu po jednym, bo tak jadamy, a wczoraj wyliczyłam, że nas jest 5 i zrobiłam 5! Już policzyłam tą małą pupeczkę z brzucha i jemu też schaba rozbiłam! I to już łapię się z wieloma rzeczami tak, podaję 5 szklanek, liczę 5 miejsc w kinie...
Gdzieś tu mi śmignęła nowa mamusia, z dwójką chłopaków i trzecim w drodze- witaj kochana i przybijam piątkę, u nas też trzeci chłopak będzie