reklama
kingaa25
Fanka BB :)
Dzień dobry dziewczyny,
Trzymam kciuki za wizytujace.
Kifsi, witaj. 3 chłopców, nie bedziesz się nudzić [emoji5]
Ja wcinam pączka i lecę na zakupy. Pesto mi się marzy na obiad [emoji7].
Miłego dnia i dużo odpoczynku![emoji5]
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki za wizytujace.
Kifsi, witaj. 3 chłopców, nie bedziesz się nudzić [emoji5]
Ja wcinam pączka i lecę na zakupy. Pesto mi się marzy na obiad [emoji7].
Miłego dnia i dużo odpoczynku![emoji5]
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
monia090
Przydatna informacja!Jaki to fotelik masz? Bo są foteliki na bazę i są foteliki, ktorych nie da się wpiąć w bazę.
Używany fotelik z pewnego źródła to nie tragedia, ale pewne źródło oznacza, że fotelik na 1000% nie brał udziału w żadnej stłuczce, nawet delikatnej.
WAZNE! może się Wam przydać, jeśli kiedykolwiek zdarzy Wam się stłuczka z fotelikiem w aucie, nawet pustym bez dziecka, koniecznie wzywacie policję i w protokole musi zostać wymieniony fotelik, wtedy odzyskacie kasę z OC sprawcy na nowy fotelik. Fotelik po stłuczce należy wymienić.
I tu się zgadzam z @Mooms pojedz do sklepu. W Poznaniu masz chyba nawet Osiem gwiazdek, to najlepszy kierunek. Pomogą, dopasują, poprzymierzaja, pomierz katy etc
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Powystawialam ubranka po corce i padam. Jakos szybko sie ostatnio mecze. Chwile odpoczne i ide ronic zupe buraczkowa z burakow od rodzicow. Ale mam na nia smaka. Mniam!
Powodzenia wizytujacym! I witam nowe mamy [emoji4]
Hej, zapraszam do naszego kalendarza [emoji6] Link do: Kalendarz Styczniowki2018witam
jesli można to pozwólcie ,że dołacze
termin na 11 stycznia to moja 4 ciąża , w domu dwóch chłopców i obecnie potwierdzony kolejny
poprzednie ciąże przeżyłam z bb więc i tej nie moge odpuścić
pozdrawiam
---23tc---
Dziewczyny czy ta ciąża musi być taka obleśna? Popuszczenie już było... Dzisiaj wzięłam się za moczenie stóp i malowanie pazurów dla mnie z tym bebzolem to mega wyczyn, okropnie się umeczylam, ale sluchajcie tego...nachylam się i bęc śmierdzący bąk a M obok...... chyba zmieniłam trochę zdanie co do wspólnego porodu!!!
---23tc---
---23tc---
A tak ogólnie to zaczynam dzisiaj 6 miesiąc ciąży [emoji6]
---23tc---
---23tc---
mamaincogito
Baka przy mężu się wstydzisz?Dziewczyny czy ta ciąża musi być taka obleśna? Popuszczenie już było... Dzisiaj wzięłam się za moczenie stóp i malowanie pazurów dla mnie z tym bebzolem to mega wyczyn, okropnie się umeczylam, ale sluchajcie tego...nachylam się i bęc śmierdzący bąk a M obok...... chyba zmieniłam trochę zdanie co do wspólnego porodu!!!
---23tc---
Weź... Bąk, siku czy dwujeczka w towarzystwie przy porodzie to jest nic. Tym bardziej, że w trakcie porodu czasem zdarzają się wszystkie te trzy rzeczy i nawet o tym nie wiesz
No właśnie. Nieeee, wstydzić się niczego przy sobie nie wstydzimy co nie zmienia faktu że oblesne jest[emoji12]Baka przy mężu się wstydzisz?
Weź... Bąk, siku czy dwujeczka w towarzystwie przy porodzie to jest nic. Tym bardziej, że w trakcie porodu czasem zdarzają się wszystkie te trzy rzeczy i nawet o tym nie wiesz
---23tc---
mamaincogito
Ja w sumie nic bardziej obleśnego od porodu nie znam chyba [emoji12]No właśnie. Nieeee, wstydzić się niczego przy sobie nie wstydzimy co nie zmienia faktu że oblesne jest[emoji12]
---23tc---
reklama