reklama
Agi.aguullka
Fanka BB :)
Grunt dobra diagnoza i wdrozenie dobrego leczenia. Mysl pozytywnie i nogi na sciane [emoji173]Jestem już po badaniach. Szyjka zamknięta, ale krótka, 2,2cm [emoji20] posiewy pobrane, w poniedziałek wyniki i decyzja co dalej, czy pessar zakładać czy co.. póki co magnez, luteina i no-spa. Jestem oszołomiona, muszę oswoić się z tą sytuacją. Cały czas było wszystko bardzo dobrze i nagle bach.. takie coś.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
G
gość 5
Gość
Oj, przykro mi ale ważne, ze zamknięta! A kiedy miałaś ostatnio badana? Miałaś jakieś objawy oprócz tego bólu dzisiaj? Odpoczywaj i nie martw sie na zapas :*Jestem już po badaniach. Szyjka zamknięta, ale krótka, 2,2cm [emoji20] posiewy pobrane, w poniedziałek wyniki i decyzja co dalej, czy pessar zakładać czy co.. póki co magnez, luteina i no-spa. Jestem oszołomiona, muszę oswoić się z tą sytuacją. Cały czas było wszystko bardzo dobrze i nagle bach.. takie coś.
aleksandra.a
Odebrałam dziś wyniki z lab. Toxoplazmoza IgM na szczęście cały czas ujemne. TSH 1,97 , więc trochę jednak wzrosło od ostatniego badania mimo przyjmowania Euthyroxu25. Wiecie czy w II trymestrze może to się jakoś podnosić i czy normy się zmieniają?
oli-oli
Ja mam też praktycznie od początku ciąży krew w nosie. Nie leci ale na chusteczce widać.Normalne ale jak często to też nie dobrze
jkocia
Wizytującym Mamusią życzę dużo wzruszeń i pomyślnych wieści.
@kasia2309, @xssenia trzymajcie się kochane, ufam że wszystko się jakoś ułoży.
musze sie po mału brać za zakupy, bo coraz bardziej sie stresuje jak Was podczytuje a ja daaaleko w polu. Dziś dzień sprzyjający buszowaniu po necie, tylko od czego zacząć?
@kasia2309, @xssenia trzymajcie się kochane, ufam że wszystko się jakoś ułoży.
musze sie po mału brać za zakupy, bo coraz bardziej sie stresuje jak Was podczytuje a ja daaaleko w polu. Dziś dzień sprzyjający buszowaniu po necie, tylko od czego zacząć?
kasia2309
Tak, tak, zostaje.Kochana a zostajesz w szpitalu ???
Tak po prawdzie to byłam przekonana, że to jelita. Wczoraj rzuciłam się na śliwki w czekoladzie i taaak mnie pogoniło dzisiaj. Ale ból okropny i w podbrzuszu, więc pojechałam dla świętego spokoju. Nawet rzeczy ze sobą żadnych nie wzięłam. Heh.Z szyjka to tak właśnie jest...czasami zero objawów dopiero rutynowe usg pokazuje. Dobrze, ze pojechałas do szpitala. Pod opieką bedzie ok. Moja kuzynka z szyjka tak ja wylezala ze dwa tygodnie po terminie dopiero urodzila[emoji12]
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Trochę mnie nie było, bo nie miałam specjalnie czasu przez problemy z kotką:/ , miała mocz z krwią i się okazało ze ma dość dużo kamieni w pęcherzu :/ . Podobno można spróbować z karmą, ale najlepszą opcja jest operacja. Tylko z jednej strony niebezpieczna, bo kot ma nadwagę, a z drugiej koszt 800 zł i zastanawiam czy nie przejść się do innego weterynarza na konsultacje, czy nie są rady inaczej wyleczyć tych kamieni...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
G
gość 5
Gość
No a jaki to zimowy a jaki przejściowy? .Właśnie nad tym się zastanawiam, termin mam na koniec stycznia, a powietrze we Wrocławiu po prostu śmierdzi więc nawet nie będę wychodzić z noworodkiem na ten syf podczas sezonu grzewczego. Ale kupię w styczniu jakiś zimowy, a nuż się przyda, a jak nie to będzie czekał na listopad. Mam już kupiony taki przejściowy, a też bez sensu kupować 100 śpiworkow każdy na inną pogodę.
Jakaś taka niezdecydowana jestem znowu. Chyba to przedszkole mnie tak rozbija
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
ja tez mam tak czasem. Hemoglobina poki co w normie ale widzę, ze jest niższa niż przed ciąża. Żadnych zaleceń nie mam.Ja mam też praktycznie od początku ciąży krew w nosie. Nie leci ale na chusteczce widać.
reklama
Taaa....No dosłownie. Dochodzą jeszcze etyczne aspekty produkcji. Wim jak wygląda sytuacja na szwalniach w Polsce. Potem sie niby tlumacza, ze polska produkcja jest droższa od chińskiej, szkoda tylko, ze szwaczki nadal zarabiają slabo.
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu