reklama
Widzę rozkręciłaś się zakupowo[emoji23]Ja wylicytowalam na Allegro dwa kombinezony od babeczki. Jeden jeszcze z metką. Oba zimowe, jeden 56, drugi 62. Nawet jeśli maly zaraz wyrośnie to za takie grosze w ogóle mi nie żal bo więcej wydam na jakiś fajny wózek.
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
michasia30
Fanka BB :)
Ja wylicytowalam na Allegro dwa kombinezony od babeczki. Jeden jeszcze z metką. Oba zimowe, jeden 56, drugi 62. Nawet jeśli maly zaraz wyrośnie to za takie grosze w ogóle mi nie żal bo więcej wydam na jakiś fajny wózek.
Poka, poka [emoji6]
[emoji1283][emoji654]️[emoji654]️[emoji654]️[emoji776]1.01.2018[emoji776][emoji1286]
[emoji593]Gabriel
aleksandra.a
@aleksandra.a to zazdroszczę, ja w ciąży mam nawroty bo już miałam spokój jakiś czas
Napisane na 2014813 w aplikacji Forum BabyBoom
Na samym początku rozmawiałam ze swoją ginekolożką o opryszczce w ciąży, bo wyskoczyła mi w I trymestrze i mówiła, że Heviran mogę stosować gdyby nawracała, ale jednak wolałam walczyć z nią maściami. Najważniejsze, że to ta wtórna
Guanta
No ba Chociaż ze mną jest ten problem, ze pracowałam kilka lat w przemyśle odzieżowym i wiem ile kosztuje produkcja ubrań i akcesoriów. I jak widzę te ceny potem w sklepach to mnie telepieWidzę rozkręciłaś się zakupowo[emoji23]
Będzie dobrze, najważniejsze, że jesteś w szpitalu, tam Ci nic nie grozi.Jestem już po badaniach. Szyjka zamknięta, ale krótka, 2,2cm [emoji20] posiewy pobrane, w poniedziałek wyniki i decyzja co dalej, czy pessar zakładać czy co.. póki co magnez, luteina i no-spa. Jestem oszołomiona, muszę oswoić się z tą sytuacją. Cały czas było wszystko bardzo dobrze i nagle bach.. takie coś.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale nospe jednak podają. Podobna sytuacja jak u @xeenia a dwa inne podejścia lekarzy.
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak...bluzka której koszt to 4 zl kosztuje 150zl[emoji23]No ba Chociaż ze mną jest ten problem, ze pracowałam kilka lat w przemyśle odzieżowym i wiem ile kosztuje produkcja ubrań i akcesoriów. I jak widzę te ceny potem w sklepach to mnie telepie
Jolen26
Ja jak miałam depresję, przez pół roku z nikim z rodziny nie rozmawiałam. Nawet z moja mama.@annias ja rozumiem takich ludzi. Depresja potrafi być bardzo silna. Nie wiesz tak naprawdę co się z Nią dzieje. Może się leczy? Czasami jest lepiej się odciąć niż zrobić sobie krzywdę. Dla Was to bolesne ale widocznie dla Niej jeszcze bardziej. @Jolen26 ja mialam nóż na gardle, M naturalnie raczej dzieci nie może mieć, ale adopcja to było dla mnie cos nie do przeskoczenia. Sam proces adopcyjny potrafi trwać kilka lat i jest bardzo wyczerpujący psychicznie. Nie każdy potrafi przejść testy psychologiczne otwarcie mówić o tym wszystkim. A jak zdyskwalifikuja w jednym ośrodku to praktycznie inne OA się wypinaja na taką parę....
Nie jeździłam, uciekałam z domu jak ktos przyjeżdżał.
Domyślam się uwierz. Musi to być bardzo trudne, właśnie czasem nie do przeskoczenia... wyniszczajace. Dlatego podziwiam ludzi którzy się na to decydują. Szanuję ich. Podziwiam moja kuzynke że ma siłę na to.
Guanta
No dosłownie. Dochodzą jeszcze etyczne aspekty produkcji. Wim jak wygląda sytuacja na szwalniach w Polsce. Potem sie niby tlumacza, ze polska produkcja jest droższa od chińskiej, szkoda tylko, ze szwaczki nadal zarabiają slabo.Tak...bluzka której koszt to 4 zl kosztuje 150zl[emoji23]
reklama
oli-oli
Ja też spodziewam się synka. Ciekawe kiedy zechcą wyjść na Świat Może sylwester będzie huczny. Macie już wybrane imię?Hej :-) witaj w grupie! Ja mam termin na 02.01.2018 wiec tez loteria w ktorym roku synek przyjdzie na swiat ;-)