Jolen26
Fanka BB :)
Byłam dzisiaj u dentysty. Cieszę się, że poszłam. Mam już spokój na całą ciążę to jedno (bo nie kazał więcej w ciąży przychodzić). Dwa to myślałam, że przegląd i narka do domu. Niestety miałam dużo kamienia i próchnicę. Musiał mi plombę wstawić. Pytał o znieczulenie trochę się obawiałam, ale powiedział, że to nowoczesne i jest skoncentrowane i dał mi tylko pół ampułki. Mówił, że żonie w ciąży też dawał. Także miałam zapłacić nic a wyszło 110zł (plomba biała i znieczulenie). Ale sprawa załatwiona!
Próbowałam coś dziś załatwić ze szkołą rodzenia. U mnie w miejscowości zamknęli przychodnię, gdzie była szkoła rodzenia. Znalazłam bezpłatną w miejscowości obok. Dzwoniłam, babka mi wysłała sms o 13.00 - zadzwonię później. Chyba o 22.00 ;/ No więc pojechaliśmy tam. Oczywiście zamknięte. Wrrr. W drugim miejscu proponują od 27tc to sobie odpuściłam. I tyle załatwiłam. Jedyne co M mi dzień zepsuł o wszystko ma problem, że trzeba wyjść zaparkować, coś załatwić. 10 razy mówiłam Mu co ma kupić w aptece (dwie rzeczy). Przed jego wejściem do apteki spytałam czy pamięta co ma kupić...kurw...przyszedł mi z jedną rzeczą. Ręce opadają. I jeszcze się obraża jak dziecko. A co będzie jak będzie nas trójka i dużo więcej obowiązków nieporównanie :|
Teściową mam do rany przyłóż. Czasami aż za bardzo. Nie lubię nadopiekuńczości, ale cóż lepsze to chyba jednak
Ja też już mam z głowy denstyste których nie lubie ale obyło się bez wiercenia brrr...
Haha faceci im trzeba 3 razy powtarzać ;p najlepiej kartkę napisać i dac do ręki ;p ja tak muszę robić ehhh