kasia2309
Fanka BB :)
Kurczę dziewczyny, to strasznie przykre co piszecie... Nie rozumiem jak ktoś może być niezadowolony, że inna osoba jest w ciąży?? I to z rodziny?? [emoji33] no dla mnie niepojęte. U mnie nawet w pracy wszyscy się cieszyli i kibicowali. Mimo że zrobiło się ciężko po moim odejściu to złego słowa od nikogo nie usłyszałam.
Na teściową nie narzekam, ale też w sumie nie miała okazji mi podpaść, bo rzadko tam jeździmy. Ale jak do tej pory wrażenia mam pozytywne, wręcz czuję, że w wielu takich życiowych sprawach się zgadzamy. Do życia męża rodzice się za bardzo nie wtrącali i mam nadzieję że po przyjściu wnuka na świat nic się nie zmieni. Raczej obawiam się własnych rodziców [emoji14]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Na teściową nie narzekam, ale też w sumie nie miała okazji mi podpaść, bo rzadko tam jeździmy. Ale jak do tej pory wrażenia mam pozytywne, wręcz czuję, że w wielu takich życiowych sprawach się zgadzamy. Do życia męża rodzice się za bardzo nie wtrącali i mam nadzieję że po przyjściu wnuka na świat nic się nie zmieni. Raczej obawiam się własnych rodziców [emoji14]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom