reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Kurczę dziewczyny, to strasznie przykre co piszecie... Nie rozumiem jak ktoś może być niezadowolony, że inna osoba jest w ciąży?? I to z rodziny?? [emoji33] no dla mnie niepojęte. U mnie nawet w pracy wszyscy się cieszyli i kibicowali. Mimo że zrobiło się ciężko po moim odejściu to złego słowa od nikogo nie usłyszałam.

Na teściową nie narzekam, ale też w sumie nie miała okazji mi podpaść, bo rzadko tam jeździmy. Ale jak do tej pory wrażenia mam pozytywne, wręcz czuję, że w wielu takich życiowych sprawach się zgadzamy. Do życia męża rodzice się za bardzo nie wtrącali i mam nadzieję że po przyjściu wnuka na świat nic się nie zmieni. Raczej obawiam się własnych rodziców [emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wspolczuje wam tych glupich tekstwo i docinek. Ja nie mialam z tym problemu poza tekstami, ze teraz to musi byc chlopak, bo jak mamy dziewczynke i trafi sie kolejna to sie nie liczy i nie bedzie pelnej rodziny. A najbardziej na tym chlopaku zalezalo mojej siostrze. Mi bylo obojetne, mezowi tez, a ona przezyc nie mogla. Raz sie nawet z nia troche poklocilam, bo wkurzala mnie tymi tekstami. A jak sie okazal, ze faktycznie chlopak to nagle wszyscy zaczeli gratulowac mojemu, ze teraz to sie spisal itp. Cos w stylu, ze teraz jest prawdziwym facetem, bo chlopaka zrobila. Porazka.

Tesciowa mam nienajgorsza. Ma swoje wady ale ujdzie [emoji6]

A jeszcze mialam pytac o tego dentyste. Bylam jakis miesiac przed ciaza. Powinnam isc jeszcze raz czy nie ma potrzeby?
Ja bym na jedną kontrolę poszla[emoji6] w ciąży zęby się psują

07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

My jeszcze nie mamy wybranego imienia, ciągle słyszę ze to nie, to nie, a jak sam ma podać to mówi ze ma jeszcze czas. I właśnie podchwyciłam tego Kajetana i tez mi sie podoba. I az sie boje mego spytać

Byłam u diabetolog, ogolnie super kobitka taki lekarz z powołania, świetnie wszytko tłumaczy i wogole każdy powinien tak przejmować się pacjentem :)
Teraz do rzeczy, no niestety cukrzyca ciążowa jest, na obecną chwilę dostałam glukometr, kupiłam paski i ścisła dieta i kontrola do końca ciazy. Zobaczymy co będzie wychodziło i wtedy się okaże czy insulina też czy nie. Jakby coś się działo mam dzwonić do niej, jak czegoś nie wiem to też ;)
Powiem wam że jak mi zaczęła tłumaczyć po.co, na co i jaki to wszystko ma.wplyw na dzidzie to aż świeczki w oczach miałam i się przestraszylam...

reklama
My jeszcze nie mamy wybranego imienia, ciągle słyszę ze to nie, to nie, a jak sam ma podać to mówi ze ma jeszcze czas. I właśnie podchwyciłam tego Kajetana i tez mi sie podoba. I az sie boje mego spytać
My imienia też nie mamy, tatusiek nawet nie chce słuchać i stwierdził że będzie rozmawiać na ten temat jak pozna płeć

Do góry