KorneliaTek
Fanka BB :)
My tak na bank to mamy tylko Laurę, chłopiec jak będzie to może Gabriel, ale jeszcze poszukam )
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już? Ja myślałam o szkole rodzenia tak w listopadzie. A jak bedziecie chodzić? W tygodniu czy weekendowo?Dziewczyny mam szkołę rodzenia[emoji6] od 18września lub 19tego [emoji6]
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
my znamy płeć od 14tyg tylko każda moja propozycja jest albo negowana albo akceptowana na zasadzie noooo może być co niekoniecznie mi odpowiada. Ach te chłopy...My imienia też nie mamy, tatusiek nawet nie chce słuchać i stwierdził że będzie rozmawiać na ten temat jak pozna płeć
A bedziesz tez miała ćwiczenia, itp. Bo ja mam mieć jakiś cykl spotkań z położna ale cos na zasadzie wykładówDziewczyny mam szkołę rodzenia[emoji6] od 18września lub 19tego [emoji6]
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Mama się zdenerwowała to i dzidziuś się zdenerwował i puka morsem "spokojnie Mamusiu"Dzisiaj rozpakowaliśmy wózek, zeby zobaczyc czy wszystko jest i jak sie prowadzi. Na koniec chciałam spakować czesc spacerowa do worka i grzmotnelam sie w brzuch :/. I juz schiza, ze cos sie mogło stać :/. No i chyba młodego tym obudziłam bo jak przez cały dzień czułam go ze trzy razy tak teraz po kolacji mi tu puka.