reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
@KorneliaTek dobrze, że w zusie tak podeszli do sprawy, oby wszędzie tak było!

Widziałam, że pisałyście o depilacji, ja jeszcze sięgam, ale trudno mi równowagę utrzymać [emoji28] nie wyobrażam sobie co będzie potem. Nie czuje żeby mąż mi miał w takich czynnościach pomagać [emoji53]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja stosuje krem do depilacji i załatwia sprawę chociaż trzeba uważać żeby nie podraznil.

reklama
Boże chyba tylko ja tak mam ze mnie to wszystko przeraza :D Te wyprawki, łóżeczka, laktatory, poród!!!!!! Jezusmariajapiernicze :p
Mnie też przeraża [emoji3] może nie aż tak bardzo... Ale tak przeglądam, przeglądam, coś tam klikam ale usuwam i to takie... klikanie [emoji23]
Będę tak klikać do porodu [emoji19]

Nawet jeszcze nie mam listy co trzeba kupić - muszę się ogarnąć [emoji23]

Co do depilacji to pamiętam jak w poprzedniej ciaży jedną ręką unosiłam brzuch od spodu, a drugą dawaj ciach ciach! Potem zadowolona wychodziłam z łazienki a tam w korytarzu lustro, w którym było widać, ze co któryś "chaszcz" ominięty :D i do poprawki!

Większość przepłynęłam żabką, trochę pieskiem. Uwielbiam pływać na plecach ale nie chciałam zamoczyć włosów, bo suszenie moich trwa średnio pół godziny ;)

kasia2309 ja tez do momentu potwierdzenia płci nie miałam nic oprócz rożka, a w ciagu 5dni od potwierdzenia udało mi się nabyć 90% :)

Mnie też przeraża [emoji3] może nie aż tak bardzo... Ale tak przeglądam, przeglądam, coś tam klikam ale usuwam i to takie... klikanie [emoji23]
Będę tak klikać do porodu [emoji19]

Nawet jeszcze nie mam listy co trzeba kupić - muszę się ogarnąć [emoji23]
Lovi ja zrobiłam listę dosłownie wczoraj [emoji16] teraz zamierzam zrobić tour po rodzinie i znajomych, pozbierać co się da i wtedy zobaczę co jeszcze muszę kupić. Niestety budżet mamy skąpy, więc muszę to wszystko jakoś sprytnie rozplanować.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Boże chyba tylko ja tak mam ze mnie to wszystko przeraza :D Te wyprawki, łóżeczka, laktatory, poród!!!!!! Jezusmariajapiernicze :p
Ja się czuje nieogarem ;p
Ktos mnie pyta czy ogladam wozki jakiejs tam firmy albo ciuszki a ja takie oczy jak 5 zl ;p
Myśle ze po polowkowym zaczne sie wdrazac bardziej;p

reklama
Do góry