No właśnie dobre pytanie, uważa że w jednym szpitalu to tylko cesarki robią a ona jest oczywiście przeciwna. A ja chcę po prostu mieć szpital w którym będę czuć się bezpiecznie a nie ze komuś robię kłopot.Ufasz tej kobiecie?
reklama
angelka90
Fanka BB :)
Matko ale byl bełt cała łazienka do sprzątania od tygodni nie wymiotowalam nie wiem co dziś....
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Mnie też mdli. Zjadłam i jest wcale nie lepiej. Leżę i zastanawiam sie czy to zwalczyć czy jednak oddać do kanału. ... :/
Jolen26
Dlatego ja tak bardzo nie lubie jezdzic na pogotowie...itp.
Wiele razy jeździłam, wiele razy leżałam, raz mialam tak silne zatrucie pokarmowe ze mdlalam a doktor mnie pyta po co zawracam im glowe z takim czyms... od tego momentu mam obawy przed wycieczkami do szpitala. Moze raz byli mili...
Wiele razy jeździłam, wiele razy leżałam, raz mialam tak silne zatrucie pokarmowe ze mdlalam a doktor mnie pyta po co zawracam im glowe z takim czyms... od tego momentu mam obawy przed wycieczkami do szpitala. Moze raz byli mili...
Jolen26
Kurde co dzis... mnie tez mdli,Mnie też mdli. Zjadłam i jest wcale nie lepiej. Leżę i zastanawiam sie czy to zwalczyć czy jednak oddać do kanału. ... :/
Rano juz myslalam ze pojdzie bełt... ale musialam wychodzić do pracy... teraz tutaj zdycham
Malwina_100
Powodzenia dziewczyny na wizytach dzisiaj. Dziewczyny gdzie mogę znaleźć kalendarz czy muszę po stronach szukać?. Miłego dnia życzę wszystkim
Guanta
Kiedys go taksowka wiozłam do szpitala bo karetka nie chciała przyjechać. A on aż zielony z bolu, bo doszlo do blokady i drgawek dostał. Ech, aż szkoda gadać, polska służba zdrowia mnie przeraza i moja mama mówi to samo, a jest pielegniarką od 34 lat. Wyjebane mają, inaczej tego nie nazwę, ale ze ja mam pysk to jakos poszło. Dlatego ważne, żeby miec kogoś z boku, kto czasami przestaje być kulturalny.Auc, to podobno też niezła przeprawa. Kolega mówił że wskoczył do gorącej wanny.
Kiedys go taksowka wiozłam do szpitala bo karetka nie chciała przyjechać. A on aż zielony z bolu, bo doszlo do blokady i drgawek dostał. Ech, aż szkoda gadać, polska służba zdrowia mnie przeraza i moja mama mówi to samo, a jest pielegniarką od 34 lat. Wyjebane mają, inaczej tego nie nazwę, ale ze ja mam pysk to jakos poszło. Dlatego ważne, żeby miec kogoś z boku, kto czasami przestaje być kulturalny.
jak w lipcu się odwodnilam to mnie odsylali z jednego szpitala do drugiego, trwało to dobre 3 godziny i powiedziałam dość. Pojechałam do prywatnego szpitala i w 10 minut lezalam pod wlewem. Kosztowało mnie to około 700zl, ale miałam dość uzerania się z recepcjonistka, pielęgniarka, a na końcu lekarzem który zapytał dlaczego przyjechałam właśnie tam.
Melduję się po wizycie malutka waży 330g, wszystkie przepływy w normie, policzyliśmy wszystkie paluszki, wątroba, nerki, serduszko wszystko ok ilość płynu owodniowego w normie. Łożysko mam na przedniej ścianie nisko do obserwacji to tak w dużym skrócie
angelka90
No właśnie dobre pytanie, uważa że w jednym szpitalu to tylko cesarki robią a ona jest oczywiście przeciwna. A ja chcę po prostu mieć szpital w którym będę czuć się bezpiecznie a nie ze komuś robię kłopot.
Może jakieś forum gdzie wypowiadają się kobiety, które rodziły albo opinie pozbierać po znajomych, znajomych?
Osobiscie uważam, że szpital może być naj w rankingach, tytułach, dogodnych salach , a jak trafi sie na położną (pip) to wszystko nie ma znaczenia...
Chodzi mi po głowie jeszcze wyszukanie odpowiedniej położnej i opłacenie jej jakby prywatnie, zeby "ze mną rodzila" choć nie wiem czy jest to możliwe. .. Ale skoro lekarza można to i położną powinno się móc zwlaszcza, że jest tam numerem 1.
reklama
SuperMelduję się po wizycie malutka waży 330g, wszystkie przepływy w normie, policzyliśmy wszystkie paluszki, wątroba, nerki, serduszko wszystko ok ilość płynu owodniowego w normie. Łożysko mam na przedniej ścianie nisko do obserwacji to tak w dużym skrócie