No pewnie nic na siłę. Ale trochę to zabawne my musimy a oni sobie mogą wybrać hmnm[emoji6]
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Veronique mój mały też ułożony głowką w dół, a zaraz zmienił pozycję na "w poprzek"- na samym badaniu Ale dzieciaczki teraz mają jeszcze trochę tego miejsca w brzuchu i to, jak sa ułozone na razie nie ma znaczenia. Nie zaczniesz rodzić, tylko nie słuchaj głupot. A koleżanka jak taka "życzliwa" to powiedz jej, żeby Ci masaż stop zrobiła, zamiast Cię straszyć.
Zmniejsz, zdecydowanie [emoji23][emoji23][emoji23]Oprócz tego straszy mnie zwolnieniem z pracy, więc może zmniejsze jednak częstość rozmów
Ja nie chce zeby moj byl obecny ale on chce i juz!
Chociaz mysle, ze jak sie zacznie to zmienie zdanie i bede chciala go miec przy sobie [emoji5]
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A tel czy komp? Jak tel to musisz pobrać arkusze google na telefon. I wtedy dziala jak zwykły excel@dreamscometrue nie umiem się wpisać! xD Nie ogarnaim tego kalendarza, jak to mogę edytować???