KorneliaTek
Fanka BB :)
A nie zbiegną się w suszarce??No to że się prasuje szybko brzmi super!
Może starczy jak wrzucę ciuszki do suszarki na wysoką temperaturę, i też mi zarazki wybije..?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A nie zbiegną się w suszarce??No to że się prasuje szybko brzmi super!
Może starczy jak wrzucę ciuszki do suszarki na wysoką temperaturę, i też mi zarazki wybije..?
Aaa to mam. Właśnie co sie ubiera pod takie polspiochy? Body?Dream, bielizna w sensie półśpiochy, body,pajace typowo bielizniane, kaftanikow nie kupuję bo się zwijają na pleckach...także w sumie niewiele mam
Dziękuję!!!Proszę bardzo
Prasowanie identycznie jak u mnie. A mój to już nawet sposób opracował jak wychodzi rano z domu do pracy i coś jest takie delikatnie nie do końca gładkie to psika spryskiwaczem na sobieJa to się zastanawiam za to kto u mnie będzie prasowal [emoji3] to zapraszam [emoji3]
Z Tz zazwyczaj kupujemy ciuchy takie, które nie wymagaja prasowania... albo po prostu prasuje "przed wyjściem" , bo nigdy na to nie mam czasu ani chęci [emoji3]
A nie zbiegną się w suszarce??
Kurde cos mam problem z tym plikiem[emoji52]Proszę bardzo
Mogę otworzyć tutaj ale jak pobiore na tel to się nie otwiera ale normalnie pdf na tel mam. Spróbuje potem na kompie[emoji6] wyslesz mi link na priv? Bo potem znowu nie odszukam...Proszę bardzo
Mogę otworzyć tutaj ale jak pobiore na tel to się nie otwiera ale normalnie pdf na tel mam. Spróbuje potem na kompie[emoji6] wyslesz mi link na priv? Bo potem znowu nie odszukam...
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu[/QUOTE
Link do: Wyprawka dla niemowlaka - lista rzeczy dla noworodka [DO POBRANIA] - Strona: 1 - Poród - m.mjakmama.pl