reklama
Malwina_100
Fanka BB :)
DziękujęPrześliczne[emoji169]
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Jolen26
Super !!Jestem już po wizycie dzidziuś okazał się dziewczynką (trzecia księżniczka istny babiniec ) waży 265g, crl-15cm wszystko w jak najlepszym porządku, kolejna wizyta 25.09
Malwina_100
Gratulacje kolejna dziewczynka. Super że wszystko dobrze. To najważniejsze.ktory masz tydzień?Jestem już po wizycie dzidziuś okazał się dziewczynką (trzecia księżniczka istny babiniec ) waży 265g, crl-15cm wszystko w jak najlepszym porządku, kolejna wizyta 25.09
Funia90
Czesc dziewczyny nie bylo mnie bo caly weekend gdzies jezdzilismy.
Do Wawy i potem jeszcze w gory takze czasu bylo zero.
Gratuluje wszystkim udanych wizyt[emoji5]
Musze sie pochwalic ,ze tez juz czuje mini kopniaki[emoji7][emoji7][emoji7]
Jeszcze nie codziennie ale sa[emoji4]
@angelka90 ja kupuje quinny moodd czarny na czarnej czterokolowej ramie.
Chcialam na bialej ale sie rozmyslialam.
Obejrzalam milion wozkow i ten pasuje mi najbardziej[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Do Wawy i potem jeszcze w gory takze czasu bylo zero.
Gratuluje wszystkim udanych wizyt[emoji5]
Musze sie pochwalic ,ze tez juz czuje mini kopniaki[emoji7][emoji7][emoji7]
Jeszcze nie codziennie ale sa[emoji4]
@angelka90 ja kupuje quinny moodd czarny na czarnej czterokolowej ramie.
Chcialam na bialej ale sie rozmyslialam.
Obejrzalam milion wozkow i ten pasuje mi najbardziej[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
malinka1000
gratulacje!!Jestem już po wizycie dzidziuś okazał się dziewczynką (trzecia księżniczka istny babiniec ) waży 265g, crl-15cm wszystko w jak najlepszym porządku, kolejna wizyta 25.09
malinka1000
Dziewczyny działacie jak narkotyk. co chwila zaglądam co u was? matko jak latwo się można uzaleznic
Jolen26
Ja mam zainstalowana apke to juz w ogole co chwile powiadomienie;p kazdy post na biezaco. Nawet w pracy ;p hahaDziewczyny działacie jak narkotyk. co chwila zaglądam co u was? matko jak latwo się można uzaleznic
malinka1000
powroce do wczorajszego tematu stawiania się macicy lub naciągania Maleństwa. mi dziś zdarzylo się to tylko ( a może az ) raz. i nadal nie wiem co to, na razie nie dzwoniłam do gin bo dziś o wiele lepiej się czuje już tak pachwiny nie rwa tylko skory na brzuchu brakuje. a jak u Was z tymi skurczami czy oby tak Dzidziusiowa gimnastyka.
P.S. na forum pord 3 mamy stwierdzily ze to raczej nie Dzidzius a skurcze Braxtona-Hicksa. Po 20 tyg norma jeśli nie sa za czeste.
P.S. na forum pord 3 mamy stwierdzily ze to raczej nie Dzidzius a skurcze Braxtona-Hicksa. Po 20 tyg norma jeśli nie sa za czeste.
reklama
G
gość 5
Gość
U mnie napina się brzuch jak chodzę ale nie mam takich wybrzuszeń. Kształt ma ten sam tylko jest twardszy. No i mam takie uczucie jakby skóry brakowało, takie ciągnięcie, napięcie. Jak siadam to po chwili odpuszcza.To już nie wiem co to u mnie jest...Na szczęście jutro mam wizytę to zapytam.powroce do wczorajszego tematu stawiania się macicy lub naciągania Maleństwa. mi dziś zdarzylo się to tylko ( a może az ) raz. i nadal nie wiem co to, na razie nie dzwoniłam do gin bo dziś o wiele lepiej się czuje już tak pachwiny nie rwa tylko skory na brzuchu brakuje. a jak u Was z tymi skurczami czy oby tak Dzidziusiowa gimnastyka.