Super teraz wszystko dziala jesteś Kochana[emoji8]
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak wy to robicie że tak mało tyjecie?! Ja już mam chyba 6 kg na plusie, o ile nie więcej. Staram się nie jeść na noc i w ogóle wydaje mi się, że się nie obżeram... może mam to po mamie, ona tyle po 30 kg w każdej ciąży. O zgrozoCZEŚĆ Dziewczyny, właśnie wracam z pracy i miło się czyta te 254 posty )))
@Lovi23 słodki brzuszek
U mnie póki co talia się wypełniła, ale poza tym nic. Nadal noszę normalne spodnie przedciazowe. Ale przytyłam 900gram ) jeszcze 2 kilo i dobrne do wagi startowej
W środę mam wizytę u ginekologa. W poniedziałek polowkowe. Wcześniej pisalyscie o uczuciu gorąca na piersiach, wczoraj moja skóra była tam mocno czerwona. Położyłam sobie nawet maskę łagodząca :<
Małgosiu, u mnie to problemy z jedzeniem nie pozwalają przytyć. Z zazdrością czytam o pomidorowkach czy pizzach. U mnie szaleństwem jest rogal maślany w soboty od niedawna)Jak wy to robicie że tak mało tyjecie?! Ja już mam chyba 6 kg na plusie, o ile nie więcej. Staram się nie jeść na noc i w ogóle wydaje mi się, że się nie obżeram... może mam to po mamie, ona tyle po 30 kg w każdej ciąży. O zgrozo
Biedna.Małgosiu, u mnie to problemy z jedzeniem nie pozwalają przytyć. Z zazdrością czytam o pomidorowkach czy pizzach. U mnie szaleństwem jest rogal maślany w soboty od niedawna)
Jak wy to robicie że tak mało tyjecie?! Ja już mam chyba 6 kg na plusie, o ile nie więcej. Staram się nie jeść na noc i w ogóle wydaje mi się, że się nie obżeram... może mam to po mamie, ona tyle po 30 kg w każdej ciąży. O zgrozo
Prześliczne[emoji169]Takim akcentem kończę dzisiejszy dzień. Właśnie skończyłam robić.
Ja właśnie z tych co tyja w tej Ciąży 5 kg na plusie...Jak wy to robicie że tak mało tyjecie?! Ja już mam chyba 6 kg na plusie, o ile nie więcej. Staram się nie jeść na noc i w ogóle wydaje mi się, że się nie obżeram... może mam to po mamie, ona tyle po 30 kg w każdej ciąży. O zgrozo