reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
U Nas jakoś trudno o zgodność imienia. Padły propozycje, ale takie niewinne ... Wsystkie moje zostały zniweczone i w drugą stronę to samo. Jedyne na które wspolnie przytaknęlismy to Sara i Weronika.
Żadna Kalina, Malina, Konstancja, Catalina, Laura-bardzo mi sie podoba, ale nie ....
A jeśli okaze sie chłopiec to Aleks od samego poczatku siedzi mi to imie w głowie i inne nie moga się przebić.

Ps.Marcel cudowne :)
Nad Sarą też myślałam ale nie pasuje mi z nazwiskiem[emoji13]

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

reklama
Hej, ja po wizycie dopiero dotarłam do domu. Z dzidzią wszystko ok.
Odebrałam wyniki badań i mam. Tsh3 podwyższone, 4.4, na środę mam dopiero endokrynologa. Dziewczyny które mają problemy z tarczyca, czy to dużo? Napiszcie mi proszę, stresuje się, a do wizyty aż tydzień.
Ja się nigdy nie leczyłam na tarczycę, ale moja mama i ciocia chorują więc co 1-2lata ja też badam.

@paprotna wszystkiego najlepszego dla córci

Ostatnia edycja:
Hej, ja po wizycie dopiero dotarłam do domu. Z dzidzią wszystko ok.
Odebrałam wyniki badań i mam. Tsh3 podwyższone, 4.4, na środę mam dopiero endokrynologa. Dziewczyny które mają problemy z tarczyca, czy to dużo? Napiszcie mi proszę, stresuje się, a do wizyty aż tydzień.
Ja się nigdy nie liczyłam na tarczycę, ale moja mama i ciocia chorują więc co 1-2lata ja też badam.

@paprotna wszystkiego najlepszego dla córci
Jak na ciążę to chyba sporo... A badalas na początku ciąży? Co ginekolog powiedział na to?
Nie martw się na zapas :*

Tsh w ciąży chyba max 2.5 może być.
Ale też lekarz mi mówił, że w drugim trymestrze może wzrosnąć, dlatego trzeba odwiedzić endokrynologa jakby się okazało, że wzrosło właśnie

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U nas oba imiona ja wybrałam. Teraz mąż coś protestował, ale jak już wylądowałam w szpitalu to mówi, że nie będzie damulki drażnił, niech już będzie ;)

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Dziewczyny!

Dziekuje za mile slowa. Jestem po wizycie w bardzo interesujacej klinice a mianowicie prewencji przedwczesngo porodu! Jestem zachwycona podejsciem lakarki I jej wspolpracownic. Z racji mojej ' interesujacej' budowy chca mnie wiedziec co 2 tygodnie do 28 tygodnia. Zrobily wymaz, usg I sprawdzily dlugosc szyjki 42mm I jestem z tego porodu szczesliwa bo sie wkrecalam nieco przy jakichs tam bolach. Dzidzia nam pomachala ale przy tej wizycie skupili sie bardziej na mamie widzac ze z dzieciatkiem wszystko ok.

Teraz mam specjalistyczna wizyte w poniedzialek ale w szpitalu a kolejne w klinice w tym samym dniu co polowkowe czyli 9ego sierpnia.
Czekamy nadal na potwierdzenie plci ;).

Narzekalam na sluzbe zdrowia w UK a tu prosze - tak mile zaskoczenie taka ze przy tak czestych wizytach odwolam mysle wizyte prywatna.

Co do ciuchow ciazowych to ostatnio kupilam dwie pary spodni w new looku on line bo tutaj sa super przeceny, mysle ze w Polsce tez. Polecam.

reklama
Do góry