angelka90
Fanka BB :)
O nie, właśnie dostałam ślinotoku [emoji7] idę sobie zrobić w takim razie hot droga bo chodzi za mną od wczoraj [emoji12]
Smacznego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O nie, właśnie dostałam ślinotoku [emoji7] idę sobie zrobić w takim razie hot droga bo chodzi za mną od wczoraj [emoji12]
Ja zjadłam bułkę z pasztetem i ketchupem [emoji3] taka zachcianka [emoji3]
W ogóle to przed ciąża nie jadłam wcale pasztetu... A teraz muszę mieć go w lodówce [emoji3]
Hah. To samo miałam do 2 tygodni temu, ale bez ketchupu - on mi szkodzi ;/
Ciekawe bo tez ostatnio zauwazylam ze po moim ulubionym ketchupie z Wloclawka mam problemy z zoladkiem...biegunki itp... dziwne
No ja już też nie wiem.. czy te moje niby twardnienia to nie czasem bobo się wypycha.ja za dwojka chodze co 2 albo 3 dzień tez mam zaparcia.
Mam pytanie do mam po cc jeśli takie sa. macie klucia w okolicy ciecia? ja miałam dziś takie nie przyjemne z kilka razy. bardzo się wystraszyłam bo nie wiem czy to norma czy mipoprostu zrostu dokuczają czy cos zlego się dzieje? jak sytuacja się będzie powtarzac dzwonie jutro do gin.
co do ruchów to sama nie wiem, niby to 3 ciaza a ja nie wiem, czy to Dzidzia się wypycha czy brzusio trwardnieje. tydzień temu bylam na wizycie i wszystko ok. boje sie
Ostatnio też o tym pisałam żeby brzucha nie glaskac zbyt często... A już na pewno nie podczas tych twardnienA i zapomniałam, ale jak powiedziałam, że mi brzuch twardnieje i boli to kategorycznie zakazali mi go głaskać i w ogóle dotykać rękami. Żeby nie nasilać skurczy.
Pisze to, bo wiele z was tez ma z tym problem
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom