reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Ja zjadłam bułkę z pasztetem i ketchupem [emoji3] taka zachcianka [emoji3]

W ogóle to przed ciąża nie jadłam wcale pasztetu... A teraz muszę mieć go w lodówce [emoji3]

ja za dwojka chodze co 2 albo 3 dzień tez mam zaparcia.
Mam pytanie do mam po cc jeśli takie sa. macie klucia w okolicy ciecia? ja miałam dziś takie nie przyjemne z kilka razy. bardzo się wystraszyłam bo nie wiem czy to norma czy mipoprostu zrostu dokuczają czy cos zlego się dzieje? jak sytuacja się będzie powtarzac dzwonie jutro do gin.:sad:
co do ruchów to sama nie wiem, niby to 3 ciaza a ja nie wiem, czy to Dzidzia się wypycha czy brzusio trwardnieje. tydzień temu bylam na wizycie i wszystko ok. boje sie:(

A i zapomniałam, ale jak powiedziałam, że mi brzuch twardnieje i boli to kategorycznie zakazali mi go głaskać i w ogóle dotykać rękami. Żeby nie nasilać skurczy.
Pisze to, bo wiele z was tez ma z tym problem

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

ja za dwojka chodze co 2 albo 3 dzień tez mam zaparcia.
Mam pytanie do mam po cc jeśli takie sa. macie klucia w okolicy ciecia? ja miałam dziś takie nie przyjemne z kilka razy. bardzo się wystraszyłam bo nie wiem czy to norma czy mipoprostu zrostu dokuczają czy cos zlego się dzieje? jak sytuacja się będzie powtarzac dzwonie jutro do gin.:sad:
co do ruchów to sama nie wiem, niby to 3 ciaza a ja nie wiem, czy to Dzidzia się wypycha czy brzusio trwardnieje. tydzień temu bylam na wizycie i wszystko ok. boje sie:(
No ja już też nie wiem.. czy te moje niby twardnienia to nie czasem bobo się wypycha.
No, bądź mądry i pisz wiersze [emoji3]
Ale możliwe, że jak tak się bobo przekreca to macica tego nie lubi... No nie wiem...

Wczoraj miałam takie uczucie jakby bobo się całe przekrecilo (na usg spalo głowa w dół - jak do porodu [emoji3]) i tak lekko mi brzuch przy tym stwardnial Ale za chwilę puscilo.. bobo pokopalo i tyle.

A i zapomniałam, ale jak powiedziałam, że mi brzuch twardnieje i boli to kategorycznie zakazali mi go głaskać i w ogóle dotykać rękami. Żeby nie nasilać skurczy.
Pisze to, bo wiele z was tez ma z tym problem

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnio też o tym pisałam żeby brzucha nie glaskac zbyt często... A już na pewno nie podczas tych twardnien

reklama
właśnie o to chodzi. probuje się uspokoić ale lek jest silny.
lovi termin masz na 01.01.18? ostatnio mam problemy z pamiecia;) jeśli tak to ja tez. może to Malenstwo napina się oby. Mam Dwojke Dzieci ale w międzyczasie jedna ciążę stracilam, wiec jakiekolwiek dolegliwości nie naturalne wywołują u mnie paraliż. non stop zaglądam czynie plamie zwłaszcza po takich bolach jak dziś. oby to zrosty:sad:

Do góry