reklama
michasia30
Fanka BB :)
Dziś skorzystałam z okazji i obkupiłam się imieninowo ostatnio kupiłam sobie sukienki, spodenki, to teraz coś na stopy do tych kreacji na mieście zjadłam ulubionego naleśnika po meksykańsku, teraz ugotowałam pomidorową i czekam na mojego. Na razie zakupów dzieciowych nie czuję i nie planuję, ale może po wizycie połówkowej się skuszę w rodzinie natomiast odradzają mi wózek, a radzą rozejrzeć się za nosidełkiem/spacerówka na dalsze miesiące. To będzie taka pora roku, że z wózkiem raczej się nie poszaleje. U mojego w rodzinie siostry miały po dwoje dzieci i żadna nie korzystała z wózka... nie bardzo wiem co mam robić poza tym na badania w zimie to i tak w nosidło i do auta, bo kto by z buta do szpitala szedł taki kawał, do sklepu zawsze mojego mogę wysłać (większość dnia pracuje w domu). Także na razie inwestuję w siebie i swoje dobre samopoczucie szczęśliwa mama = szczęśliwe dziecko
Może po prostuje kup używany wózek z sama gondola. W razie czego będziesz miała. Zobaczysz ze się przyda.
A zainwestuj w dobra specerowke.
No zdarzalo sie co tydzień jak plamilam..dlatego nie stac mnie na bajery dla dziecka [emoji53] ale po in vitro ciężko sie poza klinika leczyć zresztą nie wyobrażam sobie do innego lekarza chodzić niż moja ginekologStrasznie dużo płacisz za wizyty.
U mnie 70 zł wizyta kosztuje z usg.
Sama wizyta 50zl.
Jakbym miała tak biegać co 2 tygodnie jak teraz [emoji3] i płacić po 250 zl... masakra
A i na tych polowkowych ponoć jeszcze lekarz nagrywa na plytke filmik [emoji3] fajnie [emoji6]
10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]
Parkolka
Śliczne imię <3 U mnie nie przeszło dla dziewczynki, stanęło na Mai jak okaże się, że dziewuszka rośnie. Zresztą mój B stwierdził, że mi się same udziwnione podobają co poradzę, że nie lubię pospolitych imion.Dream - to w sumie drogo te wizyty, niby ja co miesiąc też 300, ale mam usg z full opcjami, za posiewy, krew itd też płacę...ale za dodatkową wizytę gdy coś nie halo nie bierze nic...możesz wpisać.mi wizytę 9.08 i imię Lilka
reklama
angelka90
[QUOTE="Parkolka, post: 1547100,
Wracam z galerii zakupiłam sobie w H&M spodnie ciążowe za 40 zl [/QUOTE]
Wow, zazdroszcze! wczoraj też kupiłam Jeansy w H&M ale za 149;/ mój się podśmiewał, że cała ciąże bede w jednych chodzić jak to ma tyle kosztować na wyprzedaży niestety byly tylko duże rozmiary
Prawda jest taka, że nie chce specjalnie pakować sie w ciążowe ubrania, jesli pasują mi normalne, ale jeansy mimo braku widocznego brzucha staly sie mało wygodne. :/
Wracam z galerii zakupiłam sobie w H&M spodnie ciążowe za 40 zl [/QUOTE]
Wow, zazdroszcze! wczoraj też kupiłam Jeansy w H&M ale za 149;/ mój się podśmiewał, że cała ciąże bede w jednych chodzić jak to ma tyle kosztować na wyprzedaży niestety byly tylko duże rozmiary
Prawda jest taka, że nie chce specjalnie pakować sie w ciążowe ubrania, jesli pasują mi normalne, ale jeansy mimo braku widocznego brzucha staly sie mało wygodne. :/