reklama
Małgosia87
Fanka BB :)
Póki nie " gryzę ścian" spróbuję wytrzymać. Teraz tylko pulsuje. Jak się rozkręci to spróbuję z kompresami. Poza tym i tak muszę czekać do wieczora bo m w pracy a na mojej wsi nie kupię tabletek przeciwbolowych. W domu nie mam bo przed ciąża nie były mi potrzebne.Małgosia87 ja wczoraj musiałam wziąć dwa apapy tak strasznie głowa mnie bolała.
Małgosia87
To dobrze kochana, że masz to już za sobą. Teraz dzidzia bezpieczna i możesz spać spokojnieCześć dziewczyny.
Chciałam wam tylko napisać, że już jestem po zabiegu, wszystko dobrze
Teraz 8 godzin muszę leżeć
kasia2309
No to super, że się udało [emoji4] oby teraz gin pozwolił troszkę się ruszyć [emoji4]Cześć dziewczyny.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
monia090
Lovi super, ze juz po. Teraz bedziesz miala komfort psychiczny duzo wiekszy :-)
Co do bolu glowy i tabletek czytalam kiedys, ze lepiej wziac tabletke, bo gdy odczuwamy bol wydzielaja sie jakies hormony i zwiazki chemiczne, ktore gorzej oddzialuja na dziecko niz sama tabletka.
A mnie znowu bierze jakies przeziebienie. Cora przytargala ze zlobka.
Jeszcze 3 tyg i urlop a pozniej zwolnienie. Nie moge sie doczekac
Co do bolu glowy i tabletek czytalam kiedys, ze lepiej wziac tabletke, bo gdy odczuwamy bol wydzielaja sie jakies hormony i zwiazki chemiczne, ktore gorzej oddzialuja na dziecko niz sama tabletka.
A mnie znowu bierze jakies przeziebienie. Cora przytargala ze zlobka.
Jeszcze 3 tyg i urlop a pozniej zwolnienie. Nie moge sie doczekac
Funia90
Czesc dziewczynki[emoji4]
Ja nawet wyspana[emoji5]
Powodzenia dla wizytujacych[emoji4]
Wrzucam Wam ciekawostke,spojrzcie na ten "wyrostek" u chlopcow wg tej teorii sterczy do gory u dziewcZynwk pod skosem i u nas wychodzi dziewczynka,wg tego,tak jak mowila To Pani Doktor,ale wiadomo plec damska pewna jest kolo 20 tyg[emoji4]
Porownajcie wasze fotki [emoji5]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nawet wyspana[emoji5]
Wrzucam Wam ciekawostke,spojrzcie na ten "wyrostek" u chlopcow wg tej teorii sterczy do gory u dziewcZynwk pod skosem i u nas wychodzi dziewczynka,wg tego,tak jak mowila To Pani Doktor,ale wiadomo plec damska pewna jest kolo 20 tyg[emoji4]
Kejka
Czesc dziewczynki[emoji4]
Ja nawet wyspana[emoji5]
Hm, ja niewiele widzę na zdjęciach ale jak wrócę do domu odpalę CD ze zdjęciami (nawet nie wiem co na nim jest) i się powpatruję [emoji6]
reklama
Fransis2010
Początkująca w BB
Super, ze już poCześć dziewczyny.