reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Małgosia87 ja wczoraj musiałam wziąć dwa apapy tak strasznie głowa mnie bolała.
Póki nie " gryzę ścian" spróbuję wytrzymać. Teraz tylko pulsuje. Jak się rozkręci to spróbuję z kompresami. Poza tym i tak muszę czekać do wieczora bo m w pracy a na mojej wsi nie kupię tabletek przeciwbolowych. W domu nie mam bo przed ciąża nie były mi potrzebne.

Lovi super, ze juz po. Teraz bedziesz miala komfort psychiczny duzo wiekszy :-)

Co do bolu glowy i tabletek czytalam kiedys, ze lepiej wziac tabletke, bo gdy odczuwamy bol wydzielaja sie jakies hormony i zwiazki chemiczne, ktore gorzej oddzialuja na dziecko niz sama tabletka.

A mnie znowu bierze jakies przeziebienie. Cora przytargala ze zlobka.
Jeszcze 3 tyg i urlop a pozniej zwolnienie. Nie moge sie doczekac :-D

Czesc dziewczynki[emoji4]
Ja nawet wyspana[emoji5]
Powodzenia dla wizytujacych[emoji4]

Wrzucam Wam ciekawostke,spojrzcie na ten "wyrostek" u chlopcow wg tej teorii sterczy do gory u dziewcZynwk pod skosem i u nas wychodzi dziewczynka,wg tego,tak jak mowila To Pani Doktor,ale wiadomo plec damska pewna jest kolo 20 tyg[emoji4]
Porownajcie wasze fotki [emoji5]
1500451559-aaaaaa.jpeg
1500451566-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Lovi cieszę się, że już po zabiegu, oby te 8 godz minęło szybko!
I mam nadzieję, że po zabiegu będziesz bardziej mobilna [emoji846]

@piorko powodzenia na wizycie.

Czesc dziewczynki[emoji4]
Ja nawet wyspana[emoji5]
Powodzenia dla wizytujacych[emoji4]

Wrzucam Wam ciekawostke,spojrzcie na ten "wyrostek" u chlopcow wg tej teorii sterczy do gory u dziewcZynwk pod skosem i u nas wychodzi dziewczynka,wg tego,tak jak mowila To Pani Doktor,ale wiadomo plec damska pewna jest kolo 20 tyg[emoji4]
Porownajcie wasze fotki [emoji5]
1500451559-aaaaaa.jpeg
1500451566-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hm, ja niewiele widzę na zdjęciach ale jak wrócę do domu odpalę CD ze zdjęciami (nawet nie wiem co na nim jest) i się powpatruję [emoji6]

reklama
Do góry