reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
ja biorę jedynie kwas foliowy i wit B6i12, nic innego brać nie moge, bo wszystkie preparaty mają jod a to u mnie zakazane.

Tita ma chyba problemy z tarczyca, wiec u niej jod zakazany.
A tak to normalnie jest w każdych witaminach dla ciężarnych

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Mama incognito ja ciśnienie mierzę codziennie bo mam takie zalecenie od lekarza, i wczoraj mnie to ze stresu głowa bolała.

mam nadczynność tarczycy, która w czasie ciąży się wyciszyła. I branie jody spowodowałoby zaburzenia hormonalne, a po ciąży jest szansa że choroba nie wróci. Mała szansa ale zawsze jest.
No właśnie zdawało mi się że niedoczynność dlatego pytałam, teraz już wszystko wiem ;-)

reklama
Dziewczyny, za kilka dni będę w Polsce i będę musiała kupić jakiś kompleks witamin dla kobiet w ciąży.
Co polecacie?
Ja polecam prenatal duo mają bardzo dobry skład. Ale od razu proponuje szukać w jakiejś aptece internetowej bo normalnie kosztują ok 70-80zł na miesiąc

Załączniki

• IMG-20170613-WA0001.jpg
    IMG-20170613-WA0001.jpg
    221,9 KB · Wyświetleń: 54
  • IMG-20170613-WA0000.jpg
    IMG-20170613-WA0000.jpg
    233,7 KB · Wyświetleń: 58
Do góry