reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
@Lovi23 to teraz byle do domu :)
Trzymam kciuki za wizytę.
Piszecie o połówkowych, od 20 tc można się zapisywać, a jaka jest górna granica?

@dreamscometrue dziś obudziłam się o 5 jak B wstawał do pracy i po spaniu.
@AnnieQ. zazdroszczę! Mnie nic z basenu nie wypali, bo B do końca tygodnia na nadgodzinach...

Już nie pamiętam która pisała o bólu głowy. Mnie pomagały tylko zimne okłady i spanie, pare razy brałam apap ale nic mi to nie dawało. Albo dlatego, że ból już był za silny, albo apap jest dla mnie za słaby.
Nie mam takich zdjęć żeby porównać, ale w przyszłym tygodniu idę na kontrol to napewno zajrzymy do Bąbelka.

reklama
@Lovi23 to teraz byle do domu :)
Trzymam kciuki za wizytę.
Piszecie o połówkowych, od 20 tc można się zapisywać, a jaka jest górna granica?

@dreamscometrue dziś obudziłam się o 5 jak B wstawał do pracy i po spaniu.
@AnnieQ. zazdroszczę! Mnie nic z basenu nie wypali, bo B do końca tygodnia na nadgodzinach...

Już nie pamiętam która pisała o bólu głowy. Mnie pomagały tylko zimne okłady i spanie, pare razy brałam apap ale nic mi to nie dawało. Albo dlatego, że ból już był za silny, albo apap jest dla mnie za słaby.
Nie mam takich zdjęć żeby porównać, ale w przyszłym tygodniu idę na kontrol to napewno zajrzymy do Bąbelka.
Ma moich zdjęciach nic nie widać, czyli czekam do 22 sierpnia... No ale wtedy już raczej się nie pomyli, a jakby powiedział teraz i potem by się zmieniło to bym była rozczarowana

Czesc dziewczynki[emoji4]
Ja nawet wyspana[emoji5]
Powodzenia dla wizytujacych[emoji4]

Wrzucam Wam ciekawostke,spojrzcie na ten "wyrostek" u chlopcow wg tej teorii sterczy do gory u dziewcZynwk pod skosem i u nas wychodzi dziewczynka,wg tego,tak jak mowila To Pani Doktor,ale wiadomo plec damska pewna jest kolo 20 tyg[emoji4]
Porownajcie wasze fotki [emoji5]
1500451559-aaaaaa.jpeg
1500451566-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Patrzylysmy na to na forum z dziewczynami które juz urodzily i sie nic nie zgadzalo

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

Usg połówkowe 18-22tc. Moja gin mi ustalila na 20tc to sie chyba zna[emoji13]

A na stronie mojej kliniki maja napisane ze robia usg połówkowe od 20tc-22tc

Dziewczyny, za kilka dni będę w Polsce i będę musiała kupić jakiś kompleks witamin dla kobiet w ciąży.
Co polecacie?

reklama
Do góry