reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Witam się dziś!
@AnnieQ. dzięki za informację o 5-10-15, zakupy zrobione :D
Umówiłam się wreszcie do polskiego ginekologa, na wtorek. Powiedział, że może się uda zrobić już genetyczne badania (połówkowe), ale jakoś się nie nastawiam. Czy to nie będzie za wcześnie? Raczej o połówkowych myślałam w sierpniu :) Za to chciałabym poznać wreszcie płeć maleństwa, oby współpracowało z nami! :D
Ależ nie ma za co, kilka okazji faktycznie można było ustrzelić :)

Też bym chciała znać płeć na 100%, ale na razie moje 80% musi mi wystarczyć. Ciekawe, czy w poniedziałek gin potwierdzi przepowiednię z prenatalnych :)

Ja dziś mam zamiar plażować :) ręczniki i inne duperele popakowane, zaraz zabieram córcię do sklepu po nowy zestaw zabawek do piasku, piciu i świeże bułeczki i w drogę!

Ależ nie ma za co, kilka okazji faktycznie można było ustrzelić :)

Też bym chciała znać płeć na 100%, ale na razie moje 80% musi mi wystarczyć. Ciekawe, czy w poniedziałek gin potwierdzi przepowiednię z prenatalnych :)

Ja dziś mam zamiar plażować :) ręczniki i inne duperele popakowane, zaraz zabieram córcię do sklepu po nowy zestaw zabawek do piasku, piciu i świeże bułeczki i w drogę!
A ja patrzyłam i na szczęście nic mi w oko konkretnego nie wpadło bo i tak nie planowałam teraz zakupów [emoji13] oj plażowanie zazdro [emoji813][emoji169][emoji813][emoji169] tez mi sie marzy a póki co gotuje się w łóżku

10.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu [emoji813]

U mnie drugi dzień ból głowy:( tabletek nie chcę brać, bo boję się zaszkodzić dzidzi. Ale nie jest lekko:(
Czasem wydaje mi się że lepiej wziąć ta tabletke
Taki sposób babci więc można spróbować, wypij dwie szklanki wody tak od razu, ciśnienie się zmniejsza i mniej może będzie bolec

Czasem wydaje mi się że lepiej wziąć ta tabletke
Taki sposób babci więc można spróbować, wypij dwie szklanki wody tak od razu, ciśnienie się zmniejsza i mniej może będzie bolec
Z woda już próbowałam. Zresztą nawet przed ciąża kiedy sporadycznie pojawiał się ból głowy zwykle woda pomagała. A teraz to istna migrena. Do tego czuję sztywność karku:(

reklama
U mnie drugi dzień ból głowy:( tabletek nie chcę brać, bo boję się zaszkodzić dzidzi. Ale nie jest lekko:(
Nie ma co aż tak się męczyć. Ja też chciałam nie brać leków ale jak głowa bolała mnie cały dzień tak, że aż się popłakałam, to się poddałam. Wzięłam paracetamol i pomogło. Jak nie będziesz nadużywać leków to nie zaskodzisz dziecku [emoji4]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry